Neteja viària

Sitges ajorna per motius tècnics l’adjudicació del nou contracte del servei de la neteja

Les propostes presentades per tres de les quatre empreses que hi han participat no acabaven de respondre al que exigia el plec de clàusules de la licitació

El servei queda garantit i s’està estudiant un pla de xoc per atendre les necessitats dels mesos vinents

Redacció Sitges 04-03-2019 18:53 Lectures 1364
Sitges ajorna per motius tècnics l’adjudicació del nou contracte del servei de la neteja. Ajuntament de Sitges

Sitges ajorna per motius tècnics l’adjudicació del nou contracte del servei de la neteja. Ajuntament de Sitges

Tres de les quatre empreses que s’han presentat a la licitació del nou contracte del servei de la neteja han aportat propostes que no coincidien amb alguns dels requeriments que estableix el plec de clàusules del concurs, motiu pel qual la resolució del procediment s’ha hagut d’ajornar. Les empreses disposen de quinze dies per presentar les seves al·legacions al Tribunal Català de Contractació, moment a partir del qual es coneixerà en quina situació es troba el procediment.

L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha assenyalat que “el servei queda garantit malgrat la suspensió del procés de contractació i ara estem estudiant un pla de xoc per veure com afrontem els mesos vinents, en especial la temporada d’estiu, que és quan augmenten les necessitats al municipi”. “S’ha de tenir en compte que disposem de la dotació pressupostària necessària per a incrementar el servei”, ha afegit.

La regidora de Serveis Urbans, Carme Almirall, ha explicat que el servei que ofereix en aquests moments CESPA “queda prorrogat automàticament”. “Ara pot passar un mínim de tres a cinc mesos de temps fins que es pugui fer efectiva la licitació, però mentrestant la neteja viària i la recollida de residus s’oferiran amb normalitat, adaptant-nos a les necessitats punta d’èpoques com l’estiuenca”, ha recalcat.  

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans