Incivisme

Clausuren un abocador il·legal del carrer Puig de la Mola, a les Roquetes

La parcel·la està qualificada com a Sol Rural Protegit

Clausuren un abocador il·legal del carrer Puig de la Mola, a les Roquetes. Ajt Sant Pere de Ribes

Clausuren un abocador il·legal del carrer Puig de la Mola, a les Roquetes. Ajt Sant Pere de Ribes

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha clausurat recentment un abocador il·legal en una parcel·la ubicada al carrer Puig de la Mola, al nucli de les Roquetes. La parcel·la afectada està qualificada pel planejament municipal com a Sol Rural Protegit (SRP).

Després que el departament de disciplina urbanística detectés que en aquest indret  s’hi realitzaven abocaments il·legals, a finals del mes passat es va poder procedir a tancar i clausurar aquest abocador de residus no autoritzat. Per a la seva clausura s’ha netejat l’espai i s’hi ha col·locat roques i merlet de terra com a mesura preventiva per impedir l’accés motoritzat des del carrer Puig de la Mola.

En situacions com aquesta, l’ajuntament agraeix la col·laboració ciutadana i els avisos d’albirament d’abocaments incontrolats que es puguin detectar i recorda que es poden comunicar incidències detectades d’aquesta mena a través de les Oficines d’Atenció Ciutadana o amb una trucada al 93 896 73 00.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local