Incivisme

Clausuren un abocador il·legal del carrer Puig de la Mola, a les Roquetes

La parcel·la està qualificada com a Sol Rural Protegit

Redacció Sant Pere de Ribes 19-03-2019 18:39 Lectures 2160
Clausuren un abocador il·legal del carrer Puig de la Mola, a les Roquetes. Ajt Sant Pere de Ribes

Clausuren un abocador il·legal del carrer Puig de la Mola, a les Roquetes. Ajt Sant Pere de Ribes

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha clausurat recentment un abocador il·legal en una parcel·la ubicada al carrer Puig de la Mola, al nucli de les Roquetes. La parcel·la afectada està qualificada pel planejament municipal com a Sol Rural Protegit (SRP).

Després que el departament de disciplina urbanística detectés que en aquest indret  s’hi realitzaven abocaments il·legals, a finals del mes passat es va poder procedir a tancar i clausurar aquest abocador de residus no autoritzat. Per a la seva clausura s’ha netejat l’espai i s’hi ha col·locat roques i merlet de terra com a mesura preventiva per impedir l’accés motoritzat des del carrer Puig de la Mola.

En situacions com aquesta, l’ajuntament agraeix la col·laboració ciutadana i els avisos d’albirament d’abocaments incontrolats que es puguin detectar i recorda que es poden comunicar incidències detectades d’aquesta mena a través de les Oficines d’Atenció Ciutadana o amb una trucada al 93 896 73 00.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

A un mes de la cita amb les urnes, volem saber quina és la teva intenció de vot

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 28 de abril del 2019?

PP
PSOE
Podemos
Ciutadans
ERC
PDeCat
PNV
Altres