Via pública

Comencen les obres de construcció d’una vorera a l’avinguda Vilanova, a Vilafranca

Aquestes obres es realitzen un cop finalitzats els treballs de canalització que han connectat el Centre Sociosanitari amb la caldera de biomassa

Redacció Vilafranca del Penedès 27-03-2019 16:00 Lectures 1014
Comencen les obres de construcció d’una vorera a l’avinguda Vilanova, a Vilafranca. Ajuntament de Vilafranca

Comencen les obres de construcció d’una vorera a l’avinguda Vilanova, a Vilafranca. Ajuntament de Vilafranca

A partir d’aquest dijous i per espai d’unes 6 setmanes es desenvoluparan els treballs de construcció d’una vorera a l’avinguda de Vilanova fins al Centre Sociosanitari Ricard Fortuny i d’un nou pas de vianants a la cruïlla de l’avinguda de Vilanova amb el carrer del Doctor Fleming.

Els primers treballs seran la construcció de la vorera i la instal·lació d’enllumenat públic a l’avinguda de Vilanova, entre els carrers Dr. Fleming i Bühl, fins al Centre Sociosanitari Ricard Fortuny. Aquestes obres es realitzen un cop finalitzats els treballs de canalització que han connectat el Centre Sociosanitari amb la caldera de biomassa situada al costat de l’Arxiu Històric Comarcal.

Aquesta actuació permetrà millorar els accessos a peu cap al Centre Sociosaniari Ricard Fortuny i, en una fase posterior, quan es senyalitzi el pas de vianants, la connexió d’un sector del Molí d’en Rovira amb la zona de comerç i serveis de la Girada.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres