Seguretat viària

La carretera C-31 tindrà dos nous passos de vianants al seu pas per Cubelles

Les tasques es porten a terme la nit de l'11 al 12 d'abril

La carretera C-31 tindrà dos nous passos de vianants al seu pas per Cubelles. EIX

La carretera C-31 tindrà dos nous passos de vianants al seu pas per Cubelles. EIX

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La carretera C31, al seu pas per Cubelles, comptarà amb dos nous passos de vianants a l’alçada dels carrers Frederic Travé i General Prim. Carreteres de la Generalitat ha autoritzat la petició de l’Ajuntament de Cubelles, si bé les tasques s’han de fer entre les 22 i les 06h. de l’11 al 12 d’abril.

La proposta de fer nous passos de vianants, adaptats a persones amb mobilitat reduïda, a la carretera general ha estat formulada per diversos col·lectius i ciutadania. Justament, en la darrera edició dels pressupostos participatius aquesta va ser una de les propostes presentades per la ciutadania i, si bé no va prosperar, es va considerar des dels Serveis Tècnics municipals una proposta molt necessària per millorar la seguretat dels vianants, acordant-se l’execució amb recursos propis.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local