B-211

Comencen les obres d’estabilització del talús de la carretera de Sitges, a Ribes

Les obres duraran aproximadament un mes i no hi ha previstes afectacions al trànsit

Redacció Sant Pere de Ribes 15-04-2019 12:01 Lectures 3278
Comencen les obres d’estabilització del talús de la carretera de Sitges, a Ribes. Ajt Sant Pere de Ribes

Comencen les obres d’estabilització del talús de la carretera de Sitges, a Ribes. Ajt Sant Pere de Ribes

Avui, dilluns 15 d’abril, s’inicien les obres corresponents a la millora de l’estabilitat del talús sota la carretera B-211A, a l’entrada de Ribes, a l’alçada de Can Cuadras. L’actuació consistirà en millorar l’estabilitat del talús, que pateix problemes erosius i retrogradació.

La carretera B-211 és la via d’accés al nucli urbà de Ribes venint des de Sitges i és un dels accessos a Ribes des de l’autopista C-32. Just abans d’arribar al nucli urbà i tot just abans de travessar la riera de Jafra, aquesta carretera passa pel capdamunt d’un talús que salva el desnivell entre la carretera i la riba dreta de la riera de Ribes. Aquest talús està conformat per diferents tipus de terres i periòdicament pateix problemes erosius que comporten petites esllavissades procedents de la superfície del talús. El fet que en un petit tram de carretera el cap de talús discorri a poca distància del voral de la calçada comporta un risc pel trànsit en cas de produir-se nous despreniments.

Per solucionar aquesta problemàtica, es reforçarà i estabilitzarà l’estructura  mitjançant un sistema de clavetejat, cobrint-lo amb una capa de formigó armat i reforçant la base amb un mur inferior de gabions. Les obres duraran aproximadament un mes i no es preveuen afectacions al trànsit.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No