B-211

Comencen les obres d’estabilització del talús de la carretera de Sitges, a Ribes

Les obres duraran aproximadament un mes i no hi ha previstes afectacions al trànsit

Redacció Sant Pere de Ribes 15-04-2019 12:01 Lectures 1739
Comencen les obres d’estabilització del talús de la carretera de Sitges, a Ribes. Ajt Sant Pere de Ribes

Comencen les obres d’estabilització del talús de la carretera de Sitges, a Ribes. Ajt Sant Pere de Ribes

Avui, dilluns 15 d’abril, s’inicien les obres corresponents a la millora de l’estabilitat del talús sota la carretera B-211A, a l’entrada de Ribes, a l’alçada de Can Cuadras. L’actuació consistirà en millorar l’estabilitat del talús, que pateix problemes erosius i retrogradació.

La carretera B-211 és la via d’accés al nucli urbà de Ribes venint des de Sitges i és un dels accessos a Ribes des de l’autopista C-32. Just abans d’arribar al nucli urbà i tot just abans de travessar la riera de Jafra, aquesta carretera passa pel capdamunt d’un talús que salva el desnivell entre la carretera i la riba dreta de la riera de Ribes. Aquest talús està conformat per diferents tipus de terres i periòdicament pateix problemes erosius que comporten petites esllavissades procedents de la superfície del talús. El fet que en un petit tram de carretera el cap de talús discorri a poca distància del voral de la calçada comporta un risc pel trànsit en cas de produir-se nous despreniments.

Per solucionar aquesta problemàtica, es reforçarà i estabilitzarà l’estructura  mitjançant un sistema de clavetejat, cobrint-lo amb una capa de formigó armat i reforçant la base amb un mur inferior de gabions. Les obres duraran aproximadament un mes i no es preveuen afectacions al trànsit.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament