Setmana Santa 2019

Un terç dels vehicles ja han sortit de l'àrea de Barcelona en l'operació sortida de Setmana Santa

Fins ara no s'han registrat problemes de circulació

ACN Barcelona 18-04-2019 20:11 Lectures 2954
Un terç dels vehicles ja han sortit de l'àrea de Barcelona en l'operació sortida de Setmana Santa. EIX

Un terç dels vehicles ja han sortit de l'àrea de Barcelona en l'operació sortida de Setmana Santa. EIX

Un terç dels 345.000 vehicles que havien de sortir de l'àrea de Barcelona entre aquest dijous a la tarda i divendres a la tarda en l'operació sortida de Setmana Santa ja ho havien fet a les 19h. Concretament, es tracta d'un total de 119.474 cotxes, un 34,6% dels 345.000 previstos. En el dispositiu especial de trànsit, Mossos ha incrementat el nombre de vehicles de paisà, que arribaran a un centenar durant la segona fase. El dispositiu de seguretat inclou 1.666 agents, 1.410 controls preventius i tres mitjans aeris. Es preveu que 557.000 vehicles retornin entre diumenge al migdia i dilluns a la matinada. L'operació sortida no ha generat problemes de circulació.

Durant la tarda, només s'han produït retencions puntuals en algunes carreteres properes a la costa, com la N-340, la C-31 o la C-14, o en direcció al Pirineu, com la C-16 al túnel del Cadí .

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres