Setmana Santa 2019

Un terç dels vehicles ja han sortit de l'àrea de Barcelona en l'operació sortida de Setmana Santa

Fins ara no s'han registrat problemes de circulació

ACN Barcelona 18-04-2019 20:11 Lectures 2940
Un terç dels vehicles ja han sortit de l'àrea de Barcelona en l'operació sortida de Setmana Santa. EIX

Un terç dels vehicles ja han sortit de l'àrea de Barcelona en l'operació sortida de Setmana Santa. EIX

Un terç dels 345.000 vehicles que havien de sortir de l'àrea de Barcelona entre aquest dijous a la tarda i divendres a la tarda en l'operació sortida de Setmana Santa ja ho havien fet a les 19h. Concretament, es tracta d'un total de 119.474 cotxes, un 34,6% dels 345.000 previstos. En el dispositiu especial de trànsit, Mossos ha incrementat el nombre de vehicles de paisà, que arribaran a un centenar durant la segona fase. El dispositiu de seguretat inclou 1.666 agents, 1.410 controls preventius i tres mitjans aeris. Es preveu que 557.000 vehicles retornin entre diumenge al migdia i dilluns a la matinada. L'operació sortida no ha generat problemes de circulació.

Durant la tarda, només s'han produït retencions puntuals en algunes carreteres properes a la costa, com la N-340, la C-31 o la C-14, o en direcció al Pirineu, com la C-16 al túnel del Cadí .

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Després de la inhabilitació de president Quim Torra i el rebuig del ple als pressupostos del Parlament, es pot donar per esgotada la legislatura?

Creu que s'haurien de convocar ja les eleccions al Parlament de Catalunya?


No