Barri de Mar

Comencen les obres de pacificació del carrer de la Llibertat, a Vilanova i la Geltrú

Al carrer del Gas es farà l'ampliació de la vorera i al carrer de la Llibertat, a l'alçada de la plaça de la Immaculada Concepció, s'elevarà el ferm integrant aquesta part del carrer amb la plaça

Comencen les obres de pacificació del carrer de la Llibertat, a Vilanova i la Geltrú. Ajuntament de Vilanova

Comencen les obres de pacificació del carrer de la Llibertat, a Vilanova i la Geltrú. Ajuntament de Vilanova

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

A partir de dimecres 24 d'abril comencen les obres de pacificació del carrer de la Llibertat amb l'execució de rebaixos inversos a l'alçada de la plaça de la Immaculada Concepció. L'objectiu és construir un pas elevat que tindrà tota l'amplada de la plaça i que transformarà aquest tram del carrer de la Llibertat en una plataforma única integrada amb la plaça mitjançant un paviment especial adaptat al pas de vehicles.

Aquest projecte, que ha estat treballat i consensuat amb els veïns i comerciants del carrer permet que hi puguin continuar accedint els vehicles tot i que amb l'elevació del tram final del carrer s'assenyala la prioritat que tindran els vianants en esdevenir una zona pacificada.

Així mateix també s'intervindrà en la millora i ampliació de la vorera est del carrer del Gas, entre els carrers de Conxita Soler i de Carlets, amb la substitució de la vorada i els panots deteriorats per d'altres de nous. També s'executaran els rebaixos per tal de fer accessible la vorera.

Intervenció artística al pas sota via de Magdalena Miró

Coincidint amb l'actuació que s'està iniciant als carrers de la Llibertat i del Gas, també s'està realitzant la neteja i arranjament de l'arrebossat del pas sota la via del carrer de Magdalena Miró. A més de realitzar treballs de manteniment s'hi durà a terme un projecte artístic a càrrec del col·lectiu Zero. Aquesta actuació s'allargarà fins al 21 de juny i obligarà els vehicles a circular pel sentit mar, quedant anul·lat el sentit muntanya.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local