Aparcament

Vilafranca remodela l’àrea d’autocaravanes i amplia les places

L’àrea, inaugurada l’any 2012, s’ha ampliat de 10 a 20 places i s’emmarca en un projecte conjunt a nivell de comarca amb 12 zones situades en diferents municipis del Penedès

Redacció Vilafranca del Penedès 14-05-2019 19:36 Lectures 1425
Vilafranca remodela l’àrea d’autocaravanes i amplia les places. Ajuntament de Vilafranca

Vilafranca remodela l’àrea d’autocaravanes i amplia les places. Ajuntament de Vilafranca

Aquest migdia l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat pels tinents d’alcalde Joan Manel Montfort i Aureli Ruiz, ha visitat aquest matí l’àrea d’autocaravanes situada a l’aparcament de l’Espiga, tocant a la carretera de Sant Jaume dels Domenys, que en les darreres setmanes ha estat remodelada.

El tinent d’alcalde Joan Manel Montfort ha explicat que l’àrea, inaugurada l’any 2012, s’ha ampliat de 10 a 20 places i s’emmarca en un projecte conjunt a nivell de comarca amb 12 zones situades en diferents municipis del Penedès. “Hem aprofitat per ampliar i millorar l’àrea habilitant una zona de picnic, una zona per al buidatge i subministrament d’aigua, s’ha delimitat l’espai i s’ha senyalitzat amb un plànol turístic i un tòtem identificatiu”, ha detallat Montfort.

El tinent d’alcalde ha aprofitat per donar xifres de l’ús de l’àrea. L’any passat van passar-hi 2.500 usuaris. Només aquest més d’abril n’hi ha passat 270. “És un bon espai per fer una estada i és un element de dinamització turística i comercial”, ha dit Joan Manel Montfort.

Per la seva banda, l’alcalde Pere Regull ha remarcat que l’àrea d’autocaravanes “va ser un èxit des del primer moment. Amb aquesta ampliació volem intentar superar els 3.000 usuaris anuals”. Regull ha valorat positivament el turisme d’autocaravanes. “És un turisme tranquil, cultural, familiar, interessat per l’enoturisme. És el turisme que ens interessa atraure perquè dona beneficis i no crea problemes. No tenim platja però tenim atractius com el paisatge, la vinya i el vi i potencial per créixer, però s’ha de fer bé i poc a poc”, ha dit.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres