Vidre

Campanya de reciclatge als establiments de la façana marítima de Vilanova aquest estiu

La iniciativa d'Ecovidrio té per objectiu incrementar el reciclatge de vidre en un 10%

Redacció Vilanova i la Geltrú 15-05-2019 17:05 Lectures 1210
Nova campanya d'Ecovidrio per augmentar el reciclatge del vidre a Vilanova a l'estiu. Ajuntament de Vilanova

Nova campanya d'Ecovidrio per augmentar el reciclatge del vidre a Vilanova a l'estiu. Ajuntament de Vilanova

A partir de l'1 de juny es durà a terme entre els establiments hotelers i de restauració de la façana marítima i zona centre de Vilanova i la Geltrú una nova campanya d'Ecovidrio que té per objectiu incrementar el reciclatge de vidre en un 10%.

L'entitat que gestiona la recollida i reciclatge d'aquest residu impulsa una nova campanya Horeca amb l'objectiu de millorar la recollida selectiva i per tant incrementar les tones recollides i promoure un canvi d'hàbits en el sector de la restauració i els hotels. Per aquest motiu l'entitat gestora Ecovidrio realitzarà visites informatives als establiments a partir de l'1 de juny i es lliuraran cubells amb rodes per tal de facilitar el reciclatge del vidre. Paral·lelament s'instal·laran nous contenidors del tipus iglú en diversos punts de la façana marítima i centre de la ciutat. Així mateix, Ecovidrio també realitzarà un concurs entre els establiments amb l'objectiu de motivar-los en la consecució d'aquest repte.

Vilanova i la Geltrú és un dels municipis catalans més implicats en el reciclatge del vidre, i segons dades facilitades per l'entitat, de la campanya realitzada fa un any, que s'adreçava a tots els establiments de la ciutat, va finalitzar amb el 99% d'establiments implicats en aquest procés.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No