Vidre

Campanya de reciclatge als establiments de la façana marítima de Vilanova aquest estiu

La iniciativa d'Ecovidrio té per objectiu incrementar el reciclatge de vidre en un 10%

Redacció Vilanova i la Geltrú 15-05-2019 17:05 Lectures 992
Nova campanya d'Ecovidrio per augmentar el reciclatge del vidre a Vilanova a l'estiu. Ajuntament de Vilanova

Nova campanya d'Ecovidrio per augmentar el reciclatge del vidre a Vilanova a l'estiu. Ajuntament de Vilanova

A partir de l'1 de juny es durà a terme entre els establiments hotelers i de restauració de la façana marítima i zona centre de Vilanova i la Geltrú una nova campanya d'Ecovidrio que té per objectiu incrementar el reciclatge de vidre en un 10%.

L'entitat que gestiona la recollida i reciclatge d'aquest residu impulsa una nova campanya Horeca amb l'objectiu de millorar la recollida selectiva i per tant incrementar les tones recollides i promoure un canvi d'hàbits en el sector de la restauració i els hotels. Per aquest motiu l'entitat gestora Ecovidrio realitzarà visites informatives als establiments a partir de l'1 de juny i es lliuraran cubells amb rodes per tal de facilitar el reciclatge del vidre. Paral·lelament s'instal·laran nous contenidors del tipus iglú en diversos punts de la façana marítima i centre de la ciutat. Així mateix, Ecovidrio també realitzarà un concurs entre els establiments amb l'objectiu de motivar-los en la consecució d'aquest repte.

Vilanova i la Geltrú és un dels municipis catalans més implicats en el reciclatge del vidre, i segons dades facilitades per l'entitat, de la campanya realitzada fa un any, que s'adreçava a tots els establiments de la ciutat, va finalitzar amb el 99% d'establiments implicats en aquest procés.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament