Estiu 2019

Vilanova amplia l'aparcament gratuït de la ronda Europa per a les platges

Enguany l'estacionament de dissuasió per evitar l'excés de vehicles per la façana marítima disposarà de 82 places més

Redacció Vilanova i la Geltrú 20-05-2019 16:49 Lectures 2288
Vilanova amplia l'aparcament gratuït de la ronda Europa per a les platges. Ajuntament de Vilanova

Vilanova amplia l'aparcament gratuït de la ronda Europa per a les platges. Ajuntament de Vilanova

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, mitjançant la Regidoria de Projectes i Obres, Serveis Viaris i Mobilitat està duent a terme les obres d'ampliació de l'aparcament de dissuasió de la ronda Europa.

Aquesta ampliació suposarà l'increment en 82 places més, amb la qual cosa hi haurà un total de 117 places d'estacionament de vehicles, 12 de les quals per a vehicles identificats amb la targeta de mobilitat reduïda.

L'any passat l'Ajuntament va habilitar una superfície de gairebé 3.000 m2 en el solar que hi ha a la ronda Europa, 39 per evitar l'excés de trànsit rodat per la façana marítima. Enguany, s'amplia la superfície amb gairebé 2.000 m2 més i 82 places d'estacionament. Com ja es va fer en la primera fase, hi ha una part de paviment d'asfalt combinat amb zones centrals de graves que tenen per objectiu facilitar el drenatge de les aigües pluvials. Aquestes zones també poden ser utilitzades com a zona d'estacionament.

Aquest aparcament és gratuït i disposa d'un servei de bus llançadora a la platja del Far que entrarà en funcionament el 16 de juny i fins al 16 de setembre. De l'1 de juliol al 31 d'agost també estarà en servei el bus que connecta amb la platja del Far i Ribes Roges amb una freqüència de pas de 40 minuts.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No