BreakBulk Europe 2019

La Generalitat promou el port comercial de Vilanova a la fira BreakBulk de Bremen

Els ports de Palamós, Vilanova i la Geltrú, Sant Carles de la Ràpita i Alcanar mostren el seu potencial a Alemanya, on busquen posicionar-se en el mercat internacional, captar nous clients i atreure nous tràfics

Redacció Vilanova i la Geltrú 23-05-2019 8:57 Lectures 1725
El Govern promou els ports comercials a la fira BreakBulk de Bremen. Generalitat de Catalunya

El Govern promou els ports comercials a la fira BreakBulk de Bremen. Generalitat de Catalunya

La fira BreakBulk Europe 2019 és la fira internacional més important del sector de la càrrega de projectes i peces especials o project cargo, de mercaderia general i mercaderies a granel, que se celebra del 21 al 23 de maig a Bremen (Alemanya). Aquest és un certamen on participen ports, terminals, navilieres, consignataris, transitaris, transportistes i empreses d’equipaments i de càrrega.

L’empresa pública Ports de la Generalitat està present aquests dies a la fira alemanya, per donar a conèixer els ports de Palamós (Baix Empordà), Vilanova i la Geltrú (Garraf), Sant Carles de la Ràpita (Montsià) i un dels molls del port industrial d’Alcanar (Montsià), amb l’objectiu de presentar les instal·lacions portuàries, els seus equipaments i els seus serveis de qualitat als principals sectors de càrrega i logística europeus.

Aquesta acció comercial forma part de la línia estratègica de Ports de la Generalitat, amb la finalitat de consolidar els tràfics d’aquests quatre ports catalans, captar nous clients i incrementar la importació i l’exportació de mercaderies en el mercat internacional. L’acció també ha de contribuir a presentar Catalunya com a hub logístic de referència al sud d’Europa.

El responsable Comercial de la Zona Portuària Nord de Ports de la Generalitat, David Ruiz, juntament amb el conseller delegat de l’empresa consignatària Fèlix Ribera e Hijos, Xavier Ribera, i el responsable d’operacions d’aquesta empresa consignatària, Pere Collell, han assistit a la BreakBulk a Bremen. David Ruiz ha mantingut trobades amb responsables de navilieres i empreses europees. En aquestes reunions s’han mostrat les instal·lacions competitives i preparades dels quatre ports. S’han donat a conèixer els serveis de qualitat que ofereixen per poder carregar i descarregar qualsevol classe de mercaderia general, mercaderies a granel i project cargo. S’han mostrat les grans superfícies d’esplanada per fer les operatives, així com el parc de maquinària especialitzada que compta amb un personal qualificat. De fet, Palamós, Vilanova, Sant Carles de la Ràpita i Alcanar compten amb l’experiència de companyies consignatàries i estibadores amb una llarga trajectòria en el sector que adapten l’operativa i el temps a les necessitats de cada client.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres