Zona escolar i esportiva

La Generalitat confirma una subvenció FEDER per a la implantació d’un carril bici al Vendrell

Aquest itinerari ciclista tindria una longitud total d’uns dos quilòmetres, desenvolupant-se en carril bici i, en alguns trams, en vorera bici

Redacció El Vendrell 23-05-2019 16:22 Lectures 2589
La Generalitat confirma una subvenció FEDER per a la implantació d’un carril bici al Vendrell. EIX

La Generalitat confirma una subvenció FEDER per a la implantació d’un carril bici al Vendrell. EIX

L’Ajuntament del Vendrell preveu realitzar una actuació consistent en la implantació d’un carril bici i els seus accessos entre la zona escolar i esportiva (avinguda del Camp d’Esports) i l’estació de ferrocarril (avinguda de Jaume Carner), que seria cofinançada mitjançant una subvenció FEDER convocada pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya per al foment de l’execució d’actuacions de vies ciclistes de les entitats locals.

Es preveu realitzar l’actuació de forma coherent amb les línies d'acció prioritària en matèria de mobilitat de la bicicleta segons el document de propostes del Pla de Mobilitat Urbana del Vendrell 2015-2020.

Aquest itinerari ciclista tindria una longitud total d’uns dos quilòmetres, desenvolupant-se en carril bici i, en alguns trams, en vorera bici, principalment en aquells punts en què per seguretat viària dels ciclistes està recomanat que sigui així (interseccions no regulades per semàfors, rotondes). Es connectaria el casc urbà del municipi de costat a costat, comunicant l’estació de ferrocarril del Vendrell i l’estació d’autobusos amb l'accés a la via verda que arriba als nuclis de les platges, la zona escolar (equipaments escolars de primària i secundària, centres de formació especial, escola d'idiomes, centres de formació d'adults, centres de formació municipal) i la zona esportiva (pavelló d'esports, piscina municipal, complex esportiu), passant per altres equipaments d’interès, com són els Jutjats, i a prop d’altres, com les instal·lacions de la Seguretat Social i l'Eina (Edifici Camí Reial).

L'import total de la despesa és de 405.914,98 € i el cofinançament de l'actuació a través de la subvenció FEDER és al 50 %. L’acceptació de la subvenció serà un dels punts de l’ordre del dia de la sessió extraordinària de la Junta de Govern Local del divendres 24 de maig de 2019.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament