Millores a la xarxa

Comencen les obres de renovació de la xarxa d'aigua potable al carrer Coroleu de Vilanova

La Companyia d'Aigües de Vilanova invertirà més d'un milió d'euros en la millora de la xarxa un cop finalitzades les 4 fases d'actuació previstes.

Redacció Vilanova i la Geltrú 29-05-2019 15:52 Lectures 2393
Comencen les obres de renovació de la xarxa d'aigua potable al carrer Coroleu de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Comencen les obres de renovació de la xarxa d'aigua potable al carrer Coroleu de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

A partir de dilluns 3 de juny s'inicia la primera fase de les obres de millora de la xarxa d'aigua potable al nucli Coroleu Sud que realitzarà la Companyia d'Aigües de Vilanova. Aquesta primera fase, d'una durada de cinc mesos, contempla la renovació de la xarxa als carrers de Josep Coroleu, del Greco, avinguda de Cubelles, del Castellet, d'Olivella i de Ramon i Cajal.

Segons informa la companyia d'aigües municipal, mitjançant aquesta actuació es renovaran trams de canonada i es realitzarà una nova connexió que travessarà l'avinguda de Cubelles; dues noves connexions a l'avinguda de Menéndez y Pelayo que connectaran amb les canonades dels carrers de Ramon y Cajal i el carrer de Castellet i el mallat de la xarxa del carrer del Castellet amb la plaça d'Armand Cardona i Torrandell.

Com a conseqüència de les obres de millora, es produiran afectacions a l'estacionament de vehicles en el tram on es realitzin les obres i, puntualment talls de trànsit. Quant al servei, la Companyia d'Aigües avisarà, amb un mínim de 24 hores d'antelació, en cas que hi hagi interrupcions del servei d'abastament d'aigua als habitatges, establiments i equipaments.

Renovació de tota la xarxa de la ciutat

Amb l'objectiu de modernitzar la xarxa d'aigua potable de la ciutat i millorar-ne el control i la funcionalitat s'instal·laran equips de mesura i control en diferents punts del sector que es connectaran al sistema de telecontrol de la companyia municipal. Aquesta mesura permetrà millorar el tems de resposta a les incidències que puguin aparèixer en el servei.

Els treballs de renovació de tota la xarxa s'han dividit en 4 fases que s'aniran realitzant en els pròxims anys. La inversió prevista per fer efectiva totes les fases és superior al milió d'euros. Fonts de la Companyia d'Aigües de Vilanova expliquen que la renovació de la xarxa es realitza de manera selectiva i optimitzant la infraestructura existent per reduir el risc de fuites. L'objectiu és donar més cabal i garantir la pressió estable a tot el sector fent arribar l'aigua directa als edificis.

Coincidint amb la realització de les obres de renovació de la xarxa, la Regidoria de Projectes i Obres, Serveis Viaris i Mobilitat de l'Ajuntament de VNG durà a terme intervencions d'accessibilitat a la zona. En aquest sentit, s'ampliarà al vorera sud del carrer de Castellet, entre el carrer de Canyelles i del Greco. També es faran rebaixos a les cruïlles del carrer de Ramon y Cajal.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament