Arbrat

S'inicia el transplantament de 37 pereres a Artur Carbonell i Hort Gran de Sitges

Les pereres són d’una espècie caducifòlia que no fa pera i tenen floració blanca durant quinze dies a la primavera, verda a l'estiu i vermella a la tardor abans de caure

Redacció Sitges 06-06-2019 10:14 Lectures 392

Arxivat a:

S'inicia el transplantament de 37 pereres a Artur Carbonell i Hort Gran de Sitges. Ajuntament de Sitges

S'inicia el transplantament de 37 pereres a Artur Carbonell i Hort Gran de Sitges. Ajuntament de Sitges

L'Ajuntament de Sitges ha iniciat aquest dimecres el transplantament de 37 pereres Pyrus Calleryana 'Chanticleer' als carrers d'Artur Carbonell i Hort Gran en els mateixos escocells on hi havien el ficus, uns treballs que s’estendran fins dimarts vinent.

Els treballs de transplantament es realitzen en els mateixos escocells on hi havia els ficus, a excepció dels dos punts que hi ha a banda i banda de l'inici del carrer d'Artur Carbonell, on s'hi plantaran arbustos per no entorpir la senyalització de circulació i semàfors.

La Pyrus Calleryana és una espècie caducifòlia que no fa pera, menys voluminosa que el ficus. La flor és blanca durant quinze dies a la primavera, verda a l'estiu i vermella a la tardor abans de caure.


Els arbres dels terrenys de la futura Agnès de Sitges, també transplantats

D’altra banda, l'Ajuntament porta a terme el transplantament d'altres arbres que estan ubicats actualment en els terrenys on han començat les obres de la futura Escola Agnès. Es tracta de sis plataners i quatre moreres que s'ubicaran dins el recinte de l'aparcament exterior de La Plana; de sis palmeres que aniran al passeig, i d’una olivera i dues iuques que es trasplantaran a espais públics de Quint Mar.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans