Escombraries

Sitges modifica la recollida de residus en alguns carrers amb motiu del Corpus

Dissabte 22 de juny es canviarà la ubicació dels contenidors mòbils a les cantonades del carrer Sant Damià amb Santiago Rusiñol i amb Sant Sebastià i els veïns hauran d’utilitzar els contenidors propers

Redacció Sitges 21-06-2019 11:34 Lectures 3330
Sitges modifica la recollida de residus en alguns carrers amb motiu del Corpus. Ajuntament de Sitges

Sitges modifica la recollida de residus en alguns carrers amb motiu del Corpus. Ajuntament de Sitges

L'Ajuntament de Sitges portarà a terme canvis en el sistema de recollida de residus els propers dies 22 i 23 de juny amb motiu de la celebració de la Festa del Corpus, per fer compatible aquesta celebració tradicional, que comporta el tancament a la circulació en diversos carrers, i el desplegament dels contenidors mòbils i la recollida comercial.

En el cas de la recollida domèstica, dissabte 22 es canviarà la ubicació dels contenidors mòbils a les cantonades del carrer Sant Damià amb Santiago Rusiñol i amb i Sant Sebastià. Com a sistema alternatiu, els veïns d'aquests carrers hauran d'utilitzar els contenidors més propers com són els contenidors mòbils dels carrers Major, De l’Aigua i Sant Damià o els contenidors fixes del carrer Joan Maragall.

En el cas de la recollida comercial, donat que hi haurà diversos carrers del centre de la vila que lluiran catifes florals, el servei de recollida comercial del diumenge 23 es modificarà. Alguns establiments (ubicats dins l’àmbit indicat al plànol adjunt) hauran de deixar els contenidors de vidre i envasos, en els punts indicats en vermell i no davant de l’establiment, com és habitual. A més, s’avança l’horari de recollida, que serà a les 8 del matí, així els establiments podran recollir els contenidors buits a les 9.30 hores.

Sitges modifica la recollida de residus en alguns carrers amb motiu del Corpus
Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Imatge d'arxiu d'una espardenya de festa major

FESTES MAJORS. Dels balls i entremesos típics de les nostres festes majors, quin és el teu favorit?

Bastons
Pastorets
Cintes
Diables
Gegants
Capgrossos
Panderos
Gitanes
Valencians
Dracs (i similars)
Moixiganga
Falcons
Altres