Relleu

Meritxell Bosch, nova delegada del Col·legi d’Aparelladors de Barcelona a l’Alt Penedès-Garraf

Meritxell Bosch i Gibert és arquitecta tècnica i viu a Vilobí del Penedès. Treballa en un despatx d’arquitectura tècnica com a directora d’execució d’obres i coordinadora de seguretat i salut

Redacció Vilobí del Penedès 02-07-2019 12:37 Lectures 1309
Meritxell Bosch, nova delegada del Col·legi d’Aparelladors de Barcelona a l’Alt Penedès-Garraf. EIX

Meritxell Bosch, nova delegada del Col·legi d’Aparelladors de Barcelona a l’Alt Penedès-Garraf. EIX

Meritxell Bosch serà la nova delegada del Col·legi d’Aparelladors de Barcelona (CAATEEB) a l’Alt Penedès-Garraf un cop proclamada la nova Junta de Govern per als propers quatre anys. Bosch forma part de la candidatura liderada per Celestí Ventura, que va ser l’única en presentar-se a les eleccions col·legials. La presa de possessió va tenir lloc ahir, 1 de juliol. El Col·legi agrupa en aquests moments prop de 7.500 aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d'edificació de la província de Barcelona.

Meritxell Bosch i Gibert és arquitecta tècnica i viu a Vilobí del Penedès. Treballa en un despatx d’arquitectura tècnica com a directora d’execució d’obres i coordinadora de seguretat i salut. El nou president del CAATEEB és Celestí Ventura Cisternas, arquitecte tècnic per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i director general (PDG) per EADA i que amb anterioritat havia estat vocal i vicepresident del CAATEEB.

La nova junta inclou cinc membres de l’anterior equip de govern i està formada per Rosa Maria Remolà, qui va ser presidenta entre els anys 2007 i 2015, i exercirà com a vicepresidenta primera; Jaume Casas (secretari), Carolina Cuevas (tresorera), Natàlia Crespo (comptadora), Meritxell Bosch (delegada a l’Alt Penedès-Garraf), Cristian Marc Huerta (delegat al Bages-Berguedà-Anaoia), Joan Fèlix Martínez (delegat al Maresme), David Mercader (delegat a Osona-Moianès), Bernat Navarro (delegat al Vallès Occidental), Josep Lluís Sala (delegat al Vallès Oriental) i Marcos Barjola com a vocal. Actuaran com a suplents Rafael Capdevila, Susana Pavón i Alejandro Soldevila.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres