Relleu

Meritxell Bosch, nova delegada del Col·legi d’Aparelladors de Barcelona a l’Alt Penedès-Garraf

Meritxell Bosch i Gibert és arquitecta tècnica i viu a Vilobí del Penedès. Treballa en un despatx d’arquitectura tècnica com a directora d’execució d’obres i coordinadora de seguretat i salut

Redacció Vilobí del Penedès 02-07-2019 12:37 Lectures 1561
Meritxell Bosch, nova delegada del Col·legi d’Aparelladors de Barcelona a l’Alt Penedès-Garraf. EIX

Meritxell Bosch, nova delegada del Col·legi d’Aparelladors de Barcelona a l’Alt Penedès-Garraf. EIX

Meritxell Bosch serà la nova delegada del Col·legi d’Aparelladors de Barcelona (CAATEEB) a l’Alt Penedès-Garraf un cop proclamada la nova Junta de Govern per als propers quatre anys. Bosch forma part de la candidatura liderada per Celestí Ventura, que va ser l’única en presentar-se a les eleccions col·legials. La presa de possessió va tenir lloc ahir, 1 de juliol. El Col·legi agrupa en aquests moments prop de 7.500 aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d'edificació de la província de Barcelona.

Meritxell Bosch i Gibert és arquitecta tècnica i viu a Vilobí del Penedès. Treballa en un despatx d’arquitectura tècnica com a directora d’execució d’obres i coordinadora de seguretat i salut. El nou president del CAATEEB és Celestí Ventura Cisternas, arquitecte tècnic per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i director general (PDG) per EADA i que amb anterioritat havia estat vocal i vicepresident del CAATEEB.

La nova junta inclou cinc membres de l’anterior equip de govern i està formada per Rosa Maria Remolà, qui va ser presidenta entre els anys 2007 i 2015, i exercirà com a vicepresidenta primera; Jaume Casas (secretari), Carolina Cuevas (tresorera), Natàlia Crespo (comptadora), Meritxell Bosch (delegada a l’Alt Penedès-Garraf), Cristian Marc Huerta (delegat al Bages-Berguedà-Anaoia), Joan Fèlix Martínez (delegat al Maresme), David Mercader (delegat a Osona-Moianès), Bernat Navarro (delegat al Vallès Occidental), Josep Lluís Sala (delegat al Vallès Oriental) i Marcos Barjola com a vocal. Actuaran com a suplents Rafael Capdevila, Susana Pavón i Alejandro Soldevila.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Després de la inhabilitació de president Quim Torra i el rebuig del ple als pressupostos del Parlament, es pot donar per esgotada la legislatura?

Creu que s'haurien de convocar ja les eleccions al Parlament de Catalunya?


No