Estiu 2019

L'aparcament del passeig del Carme es converteix en exclusiu per a motos i bicicletes

A partir d'aquesta setmana ja no es pot accedir a la zona per realitzar els treballs d'arranjament i pavimentació del nou aparcament

Redacció Vilanova i la Geltrú 05-07-2019 20:19 Lectures 3181
L'aparcament del passeig del Carme es converteix en exclusiu per a motos i bicicletes . Ajuntament de Vilanova

L'aparcament del passeig del Carme es converteix en exclusiu per a motos i bicicletes . Ajuntament de Vilanova

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú habilitarà un nou aparcament exclusiu per a motocicletes i bicicletes al passeig del Carme, davant dels números 1-3. L'espai, que s'ha de condicionar, podrà utilitzar-se a partir del 12 de juliol.

A partir d'aquest dijous 4 de juliol ha quedat tancat l'espai que, fins a aquell moment estava ocupat per tot tipus de vehicles, per procedir a l'arranjament de la zona i la pavimentació amb sauló. Des de la Regidoria de Projectes i Obres, Serveis Viaris i Mobilitat es creu convenient eliminar aquest indret que fins ara era d'aparcament lliure a la façana marítima per evitar problemes de mobilitat al passeig del Carme i a la resta de façana marítima.

Un cop finalitzin les obres d'adequació de l'espai, es restringirà l'accés a la zona que serà exclusivament per a l'estacionament de motocicletes i bicicletes.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Imatge d'arxiu d'una espardenya de festa major

FESTES MAJORS. Dels balls i entremesos típics de les nostres festes majors, quin és el teu favorit?

Bastons
Pastorets
Cintes
Diables
Gegants
Capgrossos
Panderos
Gitanes
Valencians
Dracs (i similars)
Moixiganga
Falcons
Altres