Prèvia a la festa

Es posa en marxa un Pla de Neteja intensiva al centre de Cunit

Es tracta d’una neteja a fons de taques i d’altres residus que puguin trobar-se a la via pública

Redacció Cunit 09-07-2019 12:08 Lectures 1126
Es posa en marxa un Pla de Neteja intensiva al centre de Cunit. Ajuntament de Cunit

Es posa en marxa un Pla de Neteja intensiva al centre de Cunit. Ajuntament de Cunit

L’Ajuntament de Cunit, des de la Regidoria de Medi Ambient, ha posat en marxa aquest Pla especial en el centre, a pocs dies de la celebració de la Festa Major, ja que la majoria d’activitats es concentren en el nucli de la localitat. Es tracta d’una neteja a fons de taques i d’altres residus que puguin trobar-se a la via pública.

L’Ajuntament vol aconseguir "un Cunit més net", però també vol conscienciar a la ciutadania perquè mantinguin i tinguin cura del seu entorn. José Manuel Cabada, regidor de Medi Ambient explica que l’objectiu és “començar a millorar la imatge del nostre municipi. Tenim previstes actuacions en tot el municipi que ajudaran a millorar els nostres carrers i places, però cal la implicació de tothom. Entre tots i totes hem de mantenir net Cunit“.

La primera de totes les actuacions es una prova pilot que es realitzarà  dimecres 10 de juliol al carrer Francesc Macià, entre la via del tren i l’Av Barcelona. La neteja es farà entre les 6 i les 9 del matí. per tal d’ocasionar les mínimes molèsties possibles a veïns i comerciants.

Dijous 11 la neteja es farà a la Pl Catalunya (Pl Casal) i a la Pl Santiago Rusiñol, i divendres 12 serà als carrers Ramon Casas, Puig i Cadafalch i Empar Nadal, en el mateix horari.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La campanya electoral del 10-N durarà només una setmana i els partits cobraran un 30% menys en subvencions

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 10 de novembre del 2019?

Esquerra Republica
Partit dels Socialistes
En Comú Podem
Junts per Catalunya
Ciutadans
Partit Popular
Vox
Altres
No votaré