Carretera de Sant Jaume

Reobertura del remodelat accés a Llorenç del Penedès per la plaça de la Vila

Els treballs realitzats han permès incorporar una rotonda tocant a la Carretera de Sant Jaume, i habilitar una illa al mig amb unes 25 places noves d'aparcament

Redacció Llorenç del Penedès 17-07-2019 10:18 Lectures 870
Reobertura del remodelat accés a Llorenç del Penedès per la plaça de la Vila. Ajt Llorenç del Penedès

Reobertura del remodelat accés a Llorenç del Penedès per la plaça de la Vila. Ajt Llorenç del Penedès

Des d’aquest matí ja es pot circular pel remodelat accés a Llorenç del Penedès per la Plaça de la Vila. Els tècnics municipals i l'alcalde feien ahir les darreres comprovacions amb els tècnics de l'empresa encarregada de les obres. Després de 5 mesos d’obres, han finalitzat els treballs de remodelació durant els quals s’ha refet totalment aquest accés. D’una banda, ampliant-lo i creant una rambleta al mig, habilitant noves places d’aparcament de vehicles en bateria, àmplies voreres, arbres i una rotonda a l’extrem tocant la carretera de Sant Jaume.

Per aconseguir aquesta ampliació, s’ha reduït part del pati de l’antic Nieró i l’aparcament que hi havia al costat, ha desaparegut. D’aquesta manera, els edificis restants queden alineats amb l’antic Ajuntament, reconvertit actualment en l’espai jove. L’accés a la bàscula i a la benzinera de la Plaça del Sindicat també s’ha modificat, permeten l’accés a vehicles de gran tonatge. A més a més, la parada del bus canvia la seva ubicació, quedant ubicada uns metres més cap dintre. D’altra banda, des de fa uns dies a la vorera que toca a la carretera, des del carrer Sant Jordi fins al torrent, s’han instal.lat unes pilones per prohibir l’aparcament de vehicles.

Recordem que el cost total de les obres ha ascendit a 324.000€ - IVA inclòs -, i que està subvencionada pel PAM 2017-2018. L’empresa adjudicatària encarregada de l’obra, ha estat l’empresa REMPIC, de Santa Coloma de Queralt.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Després de la inhabilitació de president Quim Torra i el rebuig del ple als pressupostos del Parlament, es pot donar per esgotada la legislatura?

Creu que s'haurien de convocar ja les eleccions al Parlament de Catalunya?


No