Incendi

Ensurt per un foc forestal al Camí del Riu de Sant Sadurní

L'Ajuntament fa una crida a la col·laboració i compromís de tothom per evitar situacions de risc en l’entorn forestal

Redacció Sant Sadurní d'Anoia 22-07-2019 21:01 Lectures 2086
Ensurt per un foc forestal al Camí del Riu de Sant Sadurní. Ajt Sant Sadurní d'Anoia

Ensurt per un foc forestal al Camí del Riu de Sant Sadurní. Ajt Sant Sadurní d'Anoia

Aquest diumenge al vespre va tenir lloc un petit incendi al Camí del Riu, al costat de la riera de Lavernó, a l'alçada de Sant Sadurní, on es van cremar un 500 metres quadrats de matolls, que els Bombers i diverses dotacions dels ADF de la comarca, així com voluntaris, van aconseguir controlar de seguida.

Aquesta setmana es manté en Alerta el Pla de Protecció Civil de Catalunya PROCICAT per onada de calor i s’ha posat en prealerta el Pla INFOCAT pel risc l’incendi forestal, almenys fins dijous.

Des de l'Ajuntament, així com des de Protecció Civil de la Generalitat, han fet una crida a la col·laboració i compromís de tothom per evitar situacions de risc en l’entorn forestal i, especialment, evitar llençar qualsevol burilla des d’un vehicle, encara que sembli apagada. Amb una ventada pot revifar i ser l’inici d’un foc forestal.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No