Antecedents per robatori

Dos detinguts a Sant Pere de Ribes per l'ocupació il·legal d'un pis municipal

La Policia va rebre l’avís de la central d’alarmes de seguretat en activar-se el dispositiu instal·lat a l’interior de l’habitatge

Redacció Sant Pere de Ribes 23-07-2019 11:30 Lectures 2218
Dos detinguts a Sant pere de Ribes per l'ocupació il·legal d'un pis municipal. Ajt Sant Pere de Ribes

Dos detinguts a Sant pere de Ribes per l'ocupació il·legal d'un pis municipal. Ajt Sant Pere de Ribes

La Policia Local de Sant Pere de Ribes va frustrar l’ocupació d’un pis de propietat municipal gràcies a l’alarma de seguretat instal·lada a l’interior de l’habitatge. Arran d’aquesta intervenció policial les dos persones ocupants van quedar detingudes com a presumptes autores de delictes d’usurpació d’habitatge i danys materials.

La detenció es va fer el dissabte 20 de juliol, al voltant de les 14 h. La Policia Local va rebre un avís des de la central d’alarmes després que s’activés un dels dispositius instal·lat a l’interior de l’habitatge propietat de l’Ajuntament, que aviat serà posat a disposició de les persones que requereixen un lloguer social.

Dues patrulles van acudir al lloc dels fets i van comprovar que una de les finestres estava forçada, havent estat retirada per la força la planxa metàl·lica que la protegia, així com la reixa de seguretat. Els agents van sorprendre a l’interior de l’habitatge dos homes joves, K.K.H., de 22 anys, i H.K., de 25 anys, aquest últim amb antecedents per robatoris amb força a Vilanova i la Geltrú. Cap dels detinguts va poder acreditar un domicili habitual.

La brigada de Serveis de l’Ajuntament va procedir a assegurar la finestra a fi i efecte d’evitar una nova ocupació.
 

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres