Canvi de temps

Canvi de temps amb previsió de xàfecs acompanyats localment de tempesta al Penedès

És possible que de manera local les acumulacions de precipitació puguin superar els 50 mm

Redacció Vilanova i la Geltrú 26-08-2019 18:51 Lectures 3069
Canvi de temps amb previsió de xàfecs acompanyats localment de tempesta al Penedès. EIX

Canvi de temps amb previsió de xàfecs acompanyats localment de tempesta al Penedès. EIX

La setmana portarà un canvi de temps a les comarques del Penedès. El Servei Meteorològic de Catalunya alerta de la previsió de xàfecs aquest dimarts al Penedès. Els xàfecs aniran acompanyats localment de tempesta i no es descarta que de calamarsa o pedra. És possible que de manera local les acumulacions de precipitació puguin superar els 50 mm.

Fins al migdia el cel estarà molt ennuvolat en general amb estones de cel cobert a la meitat sud. S'esperen xàfecs dispersos que fins al migdia afectaran preferentment a zones de la meitat oest, sobretot al litoral i prelitoral. A partir d'aleshores es faran més locals però podrien aparèixer a qualsevol punt, essent menys probables a Ponent i a l'extrem nord-est. Seran d'intensitat entre feble i moderada i localment aniran acompanyats de tempesta, si bé és possible que a punts del litoral i del prelitoral siguin d'intensitat forta. S'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants, localment abundants o molt abundants (més de 50 mm) al litoral i prelitoral.

Segons el Meteocat, la temperatura mínima serà semblant al quadrant nord-est i lleugerament més alta a la resta. La màxima baixarà lleugerament arreu si bé el descens serà moderat a l'interior.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La campanya electoral del 10-N durarà només una setmana i els partits cobraran un 30% menys en subvencions

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 10 de novembre del 2019?

Esquerra Republica
Partit dels Socialistes
En Comú Podem
Junts per Catalunya
Ciutadans
Partit Popular
Vox
Altres
No votaré