Per la Conca

Òdena aprovarà una moció a favor de preservar la zona agroforestal de Can Morera

Unió de Pagesos ha convocat una tractorada de suport a la decisió

ACN Òdena 04-09-2019 15:57 Lectures 1248

L'Ajuntament d'Òdena aprovarà, aquest dijous, una moció a favor de preservar la zona agroforestal de Can Morera de la construcció de nous espais industrials i residencials. La proposta compta amb el suport dels partits Fem Òdena i Òdena a Fons-Avancem, que sumen sis dels onze regidors del govern municipal. El text ha estat consensuat amb l'associació Per la Conca i Unió de Pagesos. Simultàniament al ple hi ha prevista una concentració a favor de la moció que comptarà amb la participació d'una quinzena de tractors d'Unió de Pagesos i és oberta a la ciutadania en general.

La moció té com a objectiu salvar de la urbanització els terrenys agroforestals del municipi ubicats al nord de la Conca d'Òdena, entre els quals hi ha la zona de Can Morera i el Pla dels Ametllers.

Per la Conca fa quasi un any que reivindica el patrimoni natural del territori i s'oposa al Pla Director Urbanístic (PDU) de Can Morera. Conjuntament amb Unió de Pagesos han realitzat diverses accions per mostrar el seu rebuig a la instal·lació del macropolígon de Can Morera. Ara, amb la proposta que s'aprovarà al ple, asseguren que s'assolirà una de les fites marcades per "evitar l'aprovació per part de la Generalitat d'una planificació agressiva impulsada pels actors econòmics més ben connectats".

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Després de la inhabilitació de president Quim Torra i el rebuig del ple als pressupostos del Parlament, es pot donar per esgotada la legislatura?

Creu que s'haurien de convocar ja les eleccions al Parlament de Catalunya?


No