Peatges

L'Arboç reclama el desviament de la N-340, coincidint amb el primer any de prohibició del pas de camions

Joan Sans: 'la N-340 divideix el nostre poble i provoca problemes de mobilitat interna'

Redacció L'Arboç 04-09-2019 20:07 Lectures 3884
Imatge la N-340 al seu pas per la Vila. Ajuntament de l'Arboç

Imatge la N-340 al seu pas per la Vila. Ajuntament de l'Arboç

Balanç positiu del primer any sense vehicles pesants pel mig de la vila de l’Arboç. Amb tot, l’alcalde Joan Sans ha recordat que la demanda per treure la circulació de vehicles per fora del municipi és una reclamació unànime de l'Arboç i segueix sobre la taula. Ha assegurat que continuarà fent tot el possible per aconseguir el desviament el més aviat possible “perquè la N-340 divideix el nostre poble i provoca problemes de mobilitat interna”, i ha recordat que L'Arboç és l'únic municipi de la província de Tarragona en el que la carretera encara creua per l'interior del nucli urbà.

En aquest primer any s’han reduït els sorolls i les vibracions considerablement però encara persisteixen en determinats moments, ocasionant molèsties als veïns i vianants.

La sinistralitat a la carretera N-340, en el tram entre Altafulla i Vilafranca del Penedès es redueix en un 63% després de la restricció de pas de camions. Es calcula que s’han desviat en aquest territori uns 450.000 vehicles pesants. Són dades facilitades pel Servei Català de Trànsit quan es compleix un any de la mesura.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No