Voreres

Vilanova amplia la vorera del carrer del Recreo, entre el carrer del Pare Garí i la rambla de Salvador Samà

Es reinicien les obres de remodelació de les voreres al carrer de l'Àncora i carrer del Gas

Redacció Vilanova i la Geltrú 07-09-2019 9:29 Lectures 2876
Vilanova amplia la vorera del carrer del Recreo, entre el carrer del Pare Garí i la rambla de Salvador Samà. Ajuntament de Vilanova

Vilanova amplia la vorera del carrer del Recreo, entre el carrer del Pare Garí i la rambla de Salvador Samà. Ajuntament de Vilanova

A partir de la setmana vinent començaran els treballs d'ampliació de la vorera del carrer del Recreo, entre el carrer del Pare Garí i la rambla de Salvador Samà.

L'ampliació de la vorera és fruit de la col·laboració de l'ajuntament amb la companyia Endesa, similar a la que es fa amb altres empreses subministradores. L'acord permet aprofitar els treballs que la companyia està realitzant per la renovació d'una línia elèctrica, entre el passatge de l'Indià i el carrer del Recreo, per ampliar la vorera d'aquest carrer i compartir els costos que representa l'obra, abaratint així la inversió.

La normativa vigent d'accessibilitat obliga a l'executor de les obres, en aquest cas Endesa, a fer ajustaments raonables a les obres per tal d'adaptar-les a les condicions d'accessibilitat que preveu la norma.

Les obres de renovació del cablejat d'ENDESA ja han estat iniciades i les d'ampliació de vorera ho faran a principis de la setmana vinent. La durada prevista és d'entre 3 i 4 setmanes.

D'altra banda, aquesta setmana s'han reiniciat els treballs de remodelació de la vorera oest del carrer del Gas i una reforma del passatge del carrer del Gas, per millorar-ne la seguretat. La previsió és poder finalitzar el conjunt a finals d'octubre. I la setmana vinent està previst reiniciar les obres de remodelació de la vorera sud del carrer de l'Àncora que, un cop acabades, milloraran la cruïlla amb el carrer de Canàries.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres