Connexió amb la BV-2241

Comencen les obres de millora del traçat a la BV-2249 d'accés a Sant Llorenç d'Hortons

Les obres, que tenen un pressupost de licitació de 779.072 euros i un termini d’execució de cinc mesos, tenen com a finalitat millorar les condicions de visibilitat i seguretat d'aquesta via de dos carrils

Redacció Sant Llorenç d'Hortons 18-09-2019 17:12 Lectures 3925
Carretera BV-2249 d'accés a Sant Llorenç d'Hortons. Diputació de Barcelona

Carretera BV-2249 d'accés a Sant Llorenç d'Hortons. Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona inicia aquesta setmana obres de millora del traçat juntament amb altres actuacions complementàries a la carretera BV-2249, una via que connecta la BV-2241 amb Sant Llorenç d’Hortons, dins el terme municipal de Masquefa. Les obres, que tenen un pressupost de licitació de 779.072 euros i un termini d’execució de cinc mesos, tenen com  a finalitat millorar les condicions de visibilitat i seguretat d'aquesta via de dos carrils d’amplada variable i que en alguns casos és inferior a tres metres, sense vorals i amb rams de cuneta transitable. Aquesta amplada limitada de la calçada i la successió de corbes representen un risc per a la seguretat de la via.

Les principals actuacions es resumeixen a continuació és l’ampliació de la calçada fins a set metres d’ample, la col·locació de nova capa de trànsit a tot l’àmbit d’actuació, implantació de noves barreres de seguretat en trams afectats, l’adequació del drenatge longitudinal i transversal, millora de la senyalització vertical així com la implantació de conduccions de fibra òptica als vorals.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament