Reurbanització

Les obres del carrer Doctor Robert del Vendrell comencen el dia 30

Els veïns podran accedir a la carretera de Valls pel carrer del Nord. Un cop allí, l’únic sentit de circulació obert serà cap al nord

Redacció El Vendrell 26-09-2019 16:36 Lectures 1438

Arxivat a:

Les obres del carrer Doctor Robert del Vendrell comencen el dia 30. Ajuntament del Vendrell

Les obres del carrer Doctor Robert del Vendrell comencen el dia 30. Ajuntament del Vendrell

Aquest proper dilluns 30 de setembre s’iniciaran les obres del projecte de reurbanització dels carrers del Doctor Robert, Prat de la Riba i Nord. En concret, la primera fase dels treballs s’executarà en el tram del carrer del Dr. Robert, entre la carretera de Valls i el carrer del Doctor Robert, 40-42.  Mentre durin les obres d’aquesta primera fase,  que tindran una durada aproximada d’entre dues i tres setmanes, aquest tram del carrer estarà tallat al trànsit de vehicles, excepte veïns, però continuarà obert al pas dels vianants. En concret, els veïns podran accedir a la carretera de Valls pel carrer del Nord. Un cop allí, l’únic sentit de circulació obert serà cap al nord.

Amb motiu de les obres, la parada de bus que està situada al davant del Col·legi Sagrat Cor, i que afecta el transport escolar d’aquest centre i el de Camp Joliu, es traslladarà al davant del Banc de Santander de la carretera de Valls.

Malgrat les obres, està previst que el servei de recollida de brossa no pateixi afectació.

Les obres de reordenació i millora del c/ Dr. Robert, c/ Prat de la Riba (entre c/ Dr. Robert i la Rambla), c/ Sant Magí (entre c/ Dr. Robert i c/ Nord) i c/ Nord (entre c/ Sant Magí i c/ Pagesia Catalana), contemplen la renovació total dels paviments, serveis urbans,  senyalització i mobiliari urbà. Amb aquesta actuació, l’Ajuntament del Vendrell ampliarà l’àrea de l’illa de vianants del centre urbà, com a estratègia de dinamització i potenciació  de la seva àrea comercial.

Inici de les obres de la vorera del carrer de Sant Xavier

També el proper dilluns 30 de setembre es començaran les obres d’ampliació de la vorera del carrer de Sant Xavier, just davant de la finca 9-19, on s’ubiquen les noves oficines del Servei d’Ocupació de Catalunya. Es tracta d’ampliar la vorera en un tram de 30 metres de llargada, perquè aquesta faci gairebé 2 metres d’amplada. L’obra durarà aproximadament una setmana. Es prohibirà l’estacionament a fi de mantenir el carril de circulació mentre durin aquests treballs.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres