Sorea

Cubelles amplia la xarxa d’hidrants del municipi per prevenir incendis

El cost de la instal·lació l’assumeix íntegrament la Diputació de Barcelona

Redacció Cubelles 27-09-2019 22:38 Lectures 3017
Cubelles amplia la xarxa d’hidrants del municipi per prevenir incendis. Ajuntament de Cubelles

Cubelles amplia la xarxa d’hidrants del municipi per prevenir incendis. Ajuntament de Cubelles

L’Ajuntament de Cubelles ha aprovat un increment dels hidrants que hi ha distribuïts per tot el terme municipal, com a mesura preventiva d’incendis. El cost del subministrament i instal·lació dels 33 nous hidrants, que anirà a càrrec de Sorea com a empresa que gestiona tot el cicle de l’aigua a la vila, té un cost de 138.428,26€ i està totalment subvencionat per la Diputació de Barcelona.

Amb aquesta actuació, la xarxa d’hidrants del municipi arriba a les 120 unitats distribuïdes per tota la vila, en especial en aquells espais més crítics a l’hora de lluitar contra possibles incendis.

D’acord amb el RD 513/2017, de 22 de maig, pel qual s’aprova el reglament d’instal·lacions de protecció contra incendis, els municipis són responsables de disposar d’una xarxa d’hidrants suficient per donar cobertura a tots els edificis existents.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No