Arbrat municipal

L’Ajuntament de Sitges denuncia un veí per escapçar un arbre públic

La sanció, que està tipificada com a greu per les Ordenances Municipals de Protecció dels Espais Verds i de l’arbrat, és de 751 euros

Redacció Sitges 10-10-2019 17:06 Lectures 1718

Arxivat a:

L’Ajuntament de Sitges ha iniciat un procés sancionador contra un ciutadà per considerar-lo responsable d’una actuació no permesa sobre l’arbrat municipal.

La infracció que presumptament hauria comès està tipificada com a greu i recollida als articles 12, 16, 24.5 i 25.3.b de l’Ordenança Municipal de Protecció dels Espais Verds i de l’arbrat del municipi de Sitges. Es tracta d’una poda sobre tres ficus ubicats en un terreny de parc municipal. Segons recull l’expedient sancionador, com a resultat de la poda, el ficus central ha quedat completament escapçat i amb afectació estructural.

La multa per aquesta actuació és de 751 euros. A partir d’ara s’obre un procés d’al·legacions en què es podran recollir les possibles reclamacions.      

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres