Arbrat municipal

L’Ajuntament de Sitges denuncia un veí per escapçar un arbre públic

La sanció, que està tipificada com a greu per les Ordenances Municipals de Protecció dels Espais Verds i de l’arbrat, és de 751 euros

Redacció Sitges 10-10-2019 17:06 Lectures 1966

Arxivat a:

L’Ajuntament de Sitges ha iniciat un procés sancionador contra un ciutadà per considerar-lo responsable d’una actuació no permesa sobre l’arbrat municipal.

La infracció que presumptament hauria comès està tipificada com a greu i recollida als articles 12, 16, 24.5 i 25.3.b de l’Ordenança Municipal de Protecció dels Espais Verds i de l’arbrat del municipi de Sitges. Es tracta d’una poda sobre tres ficus ubicats en un terreny de parc municipal. Segons recull l’expedient sancionador, com a resultat de la poda, el ficus central ha quedat completament escapçat i amb afectació estructural.

La multa per aquesta actuació és de 751 euros. A partir d’ara s’obre un procés d’al·legacions en què es podran recollir les possibles reclamacions.      

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No