Voreres

S’amplia un tram de vorera del carrer Sant Xavier al Vendrell

Aigües del Vendrell s’ha aprofitat l’obra per fer una substitució de la canonada vella de subministrament d’aigua per una de nova

Redacció El Vendrell 17-10-2019 16:29 Lectures 1965
S’amplia un tram de vorera del carrer Sant Xavier al Vendrell. Ajuntament del Vendrell

S’amplia un tram de vorera del carrer Sant Xavier al Vendrell. Ajuntament del Vendrell

Dins del “pla renove” de la via pública que l’Ajuntament del Vendrell va anunciar al final del passat mes de juliol, avui s’ha presentat la finalització de l’ampliació d’un tram de vorera del c/ Sant Xavier.

En concret, s’ha actuat en un tram de vorera de trenta metres de llargada on s’han d’ubicar properament les noves dependències del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), per tal de facilitar l’accés dels usuaris i no perjudicar la seguretat dels vianants. L’ampliació de la vorera fins a tres metres ha requerit l’eliminació de 3 o 4 places d’aparcament.

D’altra banda, per part d’Aigües del Vendrell s’ha aprofitat l’obra per fer una substitució de la canonada vella de subministrament d’aigua per una de nova.

El regidor de Via Pública, Alfons Herrera, ha explicat que “es tracta d’una actuació relativament petita, però alhora important perquè representa una millora de cara a la concentració de persones que s’espera que hi hagi en aquest punt per la nova ubicació de les oficines del SOC”.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres