Voreres

S’amplia un tram de vorera del carrer Sant Xavier al Vendrell

Aigües del Vendrell s’ha aprofitat l’obra per fer una substitució de la canonada vella de subministrament d’aigua per una de nova

Redacció El Vendrell 17-10-2019 16:29 Lectures 2144
S’amplia un tram de vorera del carrer Sant Xavier al Vendrell. Ajuntament del Vendrell

S’amplia un tram de vorera del carrer Sant Xavier al Vendrell. Ajuntament del Vendrell

Dins del “pla renove” de la via pública que l’Ajuntament del Vendrell va anunciar al final del passat mes de juliol, avui s’ha presentat la finalització de l’ampliació d’un tram de vorera del c/ Sant Xavier.

En concret, s’ha actuat en un tram de vorera de trenta metres de llargada on s’han d’ubicar properament les noves dependències del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), per tal de facilitar l’accés dels usuaris i no perjudicar la seguretat dels vianants. L’ampliació de la vorera fins a tres metres ha requerit l’eliminació de 3 o 4 places d’aparcament.

D’altra banda, per part d’Aigües del Vendrell s’ha aprofitat l’obra per fer una substitució de la canonada vella de subministrament d’aigua per una de nova.

El regidor de Via Pública, Alfons Herrera, ha explicat que “es tracta d’una actuació relativament petita, però alhora important perquè representa una millora de cara a la concentració de persones que s’espera que hi hagi en aquest punt per la nova ubicació de les oficines del SOC”.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament