Temporal

Retards generalitzats a Rodalies de Barcelona i diversos trams tallats per la llevantada

Arbres caiguts i acumulació d'aigua a les vies provoquen interrupcions de servei

ACN Barcelona 23-10-2019 10:47 Lectures 4289

El fort temporal provoca retards generalitzats a Rodalies de Barcelona i hi ha diversos talls a causa dels aiguats arreu de Catalunya. L'R12 està interrompuda entre Bell-lloc i Mollerussa per acumulació d'aigua a la zona de vies. També està tallat el tram entre l'Hospitalet de l'Infant i Salou, afectant trens de l'R6 i Llarga Distància del Corredor Mediterrani. Tampoc hi ha trens a les línies R13 i R14 per importants danys causats a la via. Entre Vinaixa i Riu Milans va descarrilar una locomotora de l'empresa Captrain. Els trens de l'R15 comencen el seu recorregut a Reus. Tampoc hi ha circulació entre Ribes i La Molina per un arbre caigut sobre la catenària. El mateix passa entre Manlleu i Puigcerdà.

No hi ha servei a l'R1 entre Arenys i Maçanet. Hi ha una xapa metàl·lica que ha caigut sobre la catenària pels forts vents a la zona. També a l'R1, se circula per via única entre Vilassar i Mataró. La circulació s'ha recuperat a l'Hospitalet de Llobregat després que s'hagi retirat el cos d'una persona atropellada.

D'altra banda, per inundacions a la zona de Perpinyà els serveis internacionals no presten servei.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Acaba l'any i administracions i empreses concessionàries revisen les tarifes, el que s'acostuma a traduir en un increment de preus per al nou any.

Quin mitjà de transport utilitzes per desplaçar-te a diari a la feina o a estudiar?

Tren
Autobús
cotxe
bicicleta
a peu
Motocicleta
Altres