Temporal

Retards generalitzats a Rodalies de Barcelona i diversos trams tallats per la llevantada

Arbres caiguts i acumulació d'aigua a les vies provoquen interrupcions de servei

ACN Barcelona 23-10-2019 10:47 Lectures 4472

El fort temporal provoca retards generalitzats a Rodalies de Barcelona i hi ha diversos talls a causa dels aiguats arreu de Catalunya. L'R12 està interrompuda entre Bell-lloc i Mollerussa per acumulació d'aigua a la zona de vies. També està tallat el tram entre l'Hospitalet de l'Infant i Salou, afectant trens de l'R6 i Llarga Distància del Corredor Mediterrani. Tampoc hi ha trens a les línies R13 i R14 per importants danys causats a la via. Entre Vinaixa i Riu Milans va descarrilar una locomotora de l'empresa Captrain. Els trens de l'R15 comencen el seu recorregut a Reus. Tampoc hi ha circulació entre Ribes i La Molina per un arbre caigut sobre la catenària. El mateix passa entre Manlleu i Puigcerdà.

No hi ha servei a l'R1 entre Arenys i Maçanet. Hi ha una xapa metàl·lica que ha caigut sobre la catenària pels forts vents a la zona. També a l'R1, se circula per via única entre Vilassar i Mataró. La circulació s'ha recuperat a l'Hospitalet de Llobregat després que s'hagi retirat el cos d'una persona atropellada.

D'altra banda, per inundacions a la zona de Perpinyà els serveis internacionals no presten servei.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament