Temporal

Retards generalitzats a Rodalies de Barcelona i diversos trams tallats per la llevantada

Arbres caiguts i acumulació d'aigua a les vies provoquen interrupcions de servei

ACN Barcelona 23-10-2019 10:47 Lectures 4580

El fort temporal provoca retards generalitzats a Rodalies de Barcelona i hi ha diversos talls a causa dels aiguats arreu de Catalunya. L'R12 està interrompuda entre Bell-lloc i Mollerussa per acumulació d'aigua a la zona de vies. També està tallat el tram entre l'Hospitalet de l'Infant i Salou, afectant trens de l'R6 i Llarga Distància del Corredor Mediterrani. Tampoc hi ha trens a les línies R13 i R14 per importants danys causats a la via. Entre Vinaixa i Riu Milans va descarrilar una locomotora de l'empresa Captrain. Els trens de l'R15 comencen el seu recorregut a Reus. Tampoc hi ha circulació entre Ribes i La Molina per un arbre caigut sobre la catenària. El mateix passa entre Manlleu i Puigcerdà.

No hi ha servei a l'R1 entre Arenys i Maçanet. Hi ha una xapa metàl·lica que ha caigut sobre la catenària pels forts vents a la zona. També a l'R1, se circula per via única entre Vilassar i Mataró. La circulació s'ha recuperat a l'Hospitalet de Llobregat després que s'hagi retirat el cos d'una persona atropellada.

D'altra banda, per inundacions a la zona de Perpinyà els serveis internacionals no presten servei.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres