Peatges

Foment inicia el tràmit per convertir en autovia l'AP-2 entre El Vendrell i Saragossa

La data de finalització del termini de les concessions és el 31 d'agost de 2021

El pressupost del contracte ascendeix a 810.700 euros

Redacció El Vendrell 05-11-2019 19:06 Lectures 2080

Arxivat a:

El Ministeri de Foment ha licitat avui un contracte de serveis per redactar l'“Estudi previ sobre distribució de demanda de trànsit després de la supressió de peatge en AP-2 Saragossa-El Vendrell i AP-7 Tarragona-La Jonquera i necessitat d'actuacions en la Xarxa de Carreteres de l'Estat”. L'objecte de l'estudi és recopilar els antecedents, la realització d'un estudi de trànsit i de mobilitat de l'entorn viari de les citades autopistes (tant de la situació actual de la infraestructura com després de la supressió del peatge, valorant l'efectivitat de les alternatives d'actuació que es proposin) i l'estudi d'altres dades bàsiques.

Aquestes dades permetran determinar les millors solucions per a les actuacions que s'hagin d'escometre per a acomodar la demanda en la Xarxa de Carreteres de l'Estat després de la redistribució de trànsit que es produirà després de la supressió de sengles peatges en l'AP-2 i AP-7, com ara la remodelació d'enllaços existents o la implantació d'altres nous, establint la seva programació.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres