C-31

Restriccions de circulació a les costes del Garraf amb motiu de la XXV Pedalada Barcelona-Sitges

La prova ciclista, amb un recorregut de 44 km i 450 metres de desnivell, tindrà lloc aquest diumenge, 17 de novembre

Durant la prova els conductors podran circular gratuïtament pels Túnels de Garraf (C-32) en direcció Sitges i en direcció Barcelona

Redacció Sitges 14-11-2019 16:14 Lectures 3242

La XXV edició de la Pedalada Barcelona-Sitges tindrà lloc aquest diumenge amb l’objectiu de reivindicar un ciclisme més segur. La prova esportiva comptarà amb 2.500 ciclistes i, com a novetat, enguany sortirà de la plaça Porta Firal de Barcelona a les vuit del matí i no des del canal Olímpic de Catelldefels com s’havia fet en els darrers anys. L’arribada dels primers participants a Sitges es preveu que serà cap a les 10.15 hores a l’espai de davant de l’antic Parc Aquàtic de Sitges on es llegirà el manifest.

La Pedalada Barcelona -Sitges 2019 tindrà un recorregut de 44 km i 450 metres de desnivell, i comportarà restriccions viàries. La carretera de les Costes (C-31) estarà tallada al trànsit rodat en els dos sentits de circulació entre les 9.00 i les 11.30 hores. Durant aquesta franja horària els conductors podran circular gratuïtament pels Túnels de Garraf (C-32) en direcció Sitges i en direcció Barcelona, si lliuren un tiquet que entregarà l’organització abans de l’entrada als túnels, a Port Ginesta i a la rotonda de la urbanització de la Llevantina.

El Servei Català de Trànsit, Mossos d’Esquadra i Policia Local de Sitges tornaran a posar en marxa un dispositiu  especial per garantir el bon desenvolupament de la prova ciclista i la seguretat dels participants, espectadors i usuaris de la xarxa viària.  

La prova està organitzada Federació Catalana de Ciclisme amb la col·laboració de Sitges i la resta de municipis on passa la pedalada que reclama novament més seguretat a les carreteres. 

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres