C-31

Restriccions de circulació a les costes del Garraf amb motiu de la XXV Pedalada Barcelona-Sitges

La prova ciclista, amb un recorregut de 44 km i 450 metres de desnivell, tindrà lloc aquest diumenge, 17 de novembre

Durant la prova els conductors podran circular gratuïtament pels Túnels de Garraf (C-32) en direcció Sitges i en direcció Barcelona

Redacció Sitges 14-11-2019 16:14 Lectures 2932

La XXV edició de la Pedalada Barcelona-Sitges tindrà lloc aquest diumenge amb l’objectiu de reivindicar un ciclisme més segur. La prova esportiva comptarà amb 2.500 ciclistes i, com a novetat, enguany sortirà de la plaça Porta Firal de Barcelona a les vuit del matí i no des del canal Olímpic de Catelldefels com s’havia fet en els darrers anys. L’arribada dels primers participants a Sitges es preveu que serà cap a les 10.15 hores a l’espai de davant de l’antic Parc Aquàtic de Sitges on es llegirà el manifest.

La Pedalada Barcelona -Sitges 2019 tindrà un recorregut de 44 km i 450 metres de desnivell, i comportarà restriccions viàries. La carretera de les Costes (C-31) estarà tallada al trànsit rodat en els dos sentits de circulació entre les 9.00 i les 11.30 hores. Durant aquesta franja horària els conductors podran circular gratuïtament pels Túnels de Garraf (C-32) en direcció Sitges i en direcció Barcelona, si lliuren un tiquet que entregarà l’organització abans de l’entrada als túnels, a Port Ginesta i a la rotonda de la urbanització de la Llevantina.

El Servei Català de Trànsit, Mossos d’Esquadra i Policia Local de Sitges tornaran a posar en marxa un dispositiu  especial per garantir el bon desenvolupament de la prova ciclista i la seguretat dels participants, espectadors i usuaris de la xarxa viària.  

La prova està organitzada Federació Catalana de Ciclisme amb la col·laboració de Sitges i la resta de municipis on passa la pedalada que reclama novament més seguretat a les carreteres. 

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament