Costes

Actuació al Vendrell per frenar la regressió de la platja del Francàs

S'està fent la recol·locació de roques per reforçar el talús de Cala Berenguer

Redacció El Vendrell 10-12-2019 17:04 Lectures 2325
Actuació al Vendrell per frenar la regressió de la platja del Francàs. Ajuntament del Vendrell

Actuació al Vendrell per frenar la regressió de la platja del Francàs. Ajuntament del Vendrell

Des de la setmana passada, l’Àrea de Costes del Ministeri per a la Transició Ecològica està duent a terme una actuació de recol·locació de roques per reforçar el talús de Cala Berenguer per tal de frenar la regressió de la platja del Francàs.

D’altra banda, amb la col·laboració del grup ecologista GEVEN, es replantarà el lliri de mar, una planta protegida pròpia dels ecosistemes de platja que ajuda a evitar la pèrdua de sorra.

La regidora de Platges, Bárbar María Peris, ha participat en la recuperació de llavors i bulbs del lliri de mar per poder fer-ne una plantació un cop finalitzi l’actuació del Ministeri.

Actuació al Vendrell per frenar la regressió de la platja del Francàs
Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament