Ajuts

Vilanova obre el període per demanar subvencions al pagament del lloguer

Les sol·licituds adreçades a les persones joves es poden tramitar fins al 31 de gener de 2020

Redacció Vilanova i la Geltrú 27-12-2019 16:13 Lectures 5033
Vilanova obre el període per demanar subvencions al pagament del lloguer. Ajuntament de Vilanova

Vilanova obre el període per demanar subvencions al pagament del lloguer. Ajuntament de Vilanova

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, mitjançant l'Oficina Local d'Habitatge, ha posat en marxa el Programa d'Habitatge Jove que es concreta amb la creació d'una línia de subvencions per al pagament del lloguer, adreçada a les persones joves del municipi.

L'objectiu d'aquesta mesura és ajudar-los en la seva emancipació o en la permanència en un habitatge en règim de lloguer.

Un cop publicat l'anunci de la convocatòria de subvencions al butlletí oficial de la província, ja ha quedat obert el període per poder realitzar la sol·licitud de subvenció. El termini finalitza el dia 31 de gener de 2020.

Podeu trobar més informació sobre les condicions d'aquesta línia de subvencions, així com dels requisits i el seu tràmit a: https://www.vilanova.cat/atencio_ciutadania/lloguer_jove

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament