Patrimoni natural

Ribes recorda el pi centenari del carrer del Pi en el segon aniversari de la seva caiguda

El 27 de desembre de 2017 l’arbre monumental va cedir

Redacció Sant Pere de Ribes 30-12-2019 16:43 Lectures 1910
Ribes recorda el pi centenari del carrer del Pi en el segon aniversari de la seva caiguda. Ajt Sant Pere de Ribes

Ribes recorda el pi centenari del carrer del Pi en el segon aniversari de la seva caiguda. Ajt Sant Pere de Ribes

El pi monumental del Carrer del Pi es va recordar el passat divendres 27 de desembre, coincidint amb el dia que l’arbre va cedir, en un acte commemoratiu del Pi del Carrer del Pi amb motiu del segon aniversari de la seva caiguda, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, al Centre de Serveis per a la Gent Gran del Redós a Ribes.

La commemoració de la caiguda del pi blanc va començar a les 11.30h amb una xerrada-col·loqui sobre memòries del pi i idees de futur, amb els usuaris del Redós i els veïns i veïnes de Sant Pere de Ribes. Seguidament, es va inaugurar l’exposició de fotografies del Pi al claustre del Redós que es podrà veure fins al 10 de gener, de dilluns a divendres de 8h a 20h i dissabte i diumenge de 9h a 20h. 

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament