Aigua

Comença el pla de renovació de la xarxa d’aigua de Cunit

L’ objectiu és millorar el rendiment del sistema d’abastament prioritzant les zones on es detecta un major nombre d’incidències

Redacció Cunit 10-01-2020 11:31 Lectures 2565

Arxivat a:

Comença el pla de renovació de la xarxa d’aigua de Cunit. Ajuntament de Cunit

Comença el pla de renovació de la xarxa d’aigua de Cunit. Ajuntament de Cunit

Ja han començat les obres de renovació de la xarxa d’aigua potable, segons les actuacions previstes per aquest 2020. L’ objectiu del pla és millorar el rendiment del sistema d’abastament prioritzant les zones on es detecta un major nombre d’incidències i s’anirà executant per sectors.

Aquestes primeres actuacions es troben a l’Av Barcelona (entre el carrer Vendrell i l’Av Juli Cèsar) i incideixen en 150ml de canonada de fosa, amb una inversió prevista de 31.979,57 euros. La durada dels treballs serà de 15 dies aproximadament.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament