Nucli urbà

L’Arboç adapta passos de vianants per eliminar barreres arquitectòniques en diferents zones

Als passos de vianants on s’ha intervingut s’han senyalitzat amb panots tàctils per a invidents

Redacció L'Arboç 16-01-2020 18:00 Lectures 3709
L’Arboç adapta passos de vianants per eliminar barreres arquitectòniques en diferents zones. Ajuntament de l'Arboç

L’Arboç adapta passos de vianants per eliminar barreres arquitectòniques en diferents zones. Ajuntament de l'Arboç

La Brigada municipal està treballant aquests dies en diferents zones de la vila per eliminar barreres arquitectòniques i adequar-los a la normativa. Concretament s’han rebaixat 10 voreres i/o ampliat per complir les normatives d’accessibilitat a la Plaça de Catalunya. Es tracta d’una zona de molt concorreguda per haver-hi el Centre d’Atenció Primària, i el Poliesportiu. Al Carrer Sant Jordi també s’ha fet una intervenció en dues voreres i un pas de vianants a l’alçada de la façana lateral de l’Escola Bressol per adequar-lo a la normativa i s’han instal.lat fanals per millorar-ne la visibilitat.

En aquesta actuació es dota els passos de vianants de paviment podo tàctil -per orientar les persones amb dèficit visual. En altres ocasions es retalla el paviment asfàltic i s’allarga la vorera per a aconseguir la inclinació o amplada necessària per complir la normativa.

Durant unes 3 setmanes la Brigada Municipal arranjarà un total de 10 voreres de la Plaça de Catalunya i 2 més del Carrer Sant Jordi. Aquesta actuació de la Regidoria de Serveis Urbans, era una de les propostes dels pressupostos participatius 2019, corre a càrrec al 100% de l’Ajuntament de l’Arboç.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No