Animals de companyia

Un poble de l'Anoia converteix antics contenidors de reciclatge de vidre en refugis per a gats

S'han instal·lat en els punts on s'han identificat més colònies

ACN La Torre de Claramunt 03-02-2020 22:12 Lectures 2205
Pla general d'un dels contenidors adaptats. Ajt La Torre de Claramunt

Pla general d'un dels contenidors adaptats. Ajt La Torre de Claramunt

La Torre de Claramunt ha creat refugis per a gats de carrer en antics contenidors de vidre. La brigada municipal ha estat l'encarregada d'adaptar-los amb noves obertures, una pels gats i l'altra pels cuidadors. Els refugis de gats estaran instal•lats en els punts on s'han identificat més colònies, un a la Torre i un altre a Pinedes, i més endavant està previst instal•lar-ne un altre a Vilanova d'Espoia. El regidor de medi ambient, Xavier Comes, s'ha mostrat satisfet dels resultats i ha explicat que es tracta d'una nova acció per tal de controlar les colònies urbanes de gats. La iniciativa se suma a d'altres accions que ja s'han dut a terme com identificar els gats abandonats, fer-los una revisió mèdica i esterilitzar-los.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres