Seguretat viària

La CUP de Subirats crida a la mobilització popular per reclamar una rotonda a la N-340

Diverses veïnes del municipi estan impulsant una concentració cada dissabte a peu de carretera per exigir solucions

Redacció Subirats 06-02-2020 14:05 Lectures 2430
Concentració cada dissabte a peu de carretera per exigir solucions a la N-340 a Subirats. CUP Subirats

Concentració cada dissabte a peu de carretera per exigir solucions a la N-340 a Subirats. CUP Subirats

L’Alternativa per Subirats – Candidatura d’Unitat Popular (APS-CUP) reclama la construcció d'una rotonda que solucioni els problemes de seguretat viària a la N-340 al seu pas pel municipi. La formació demana una anàlisi de la situació i un disseny d’un projecte que aconsegueixi garantir la seguretat de les persones que passen per aquest tram. De fet, presentaran una moció al ple de de Subirats i al del Consell Comarcal de l’Alt Penedès per reclamar-ho.

I és que al mateix temps, diverses veïnes del municipi estan impulsant una concentració cada dissabte a peu de carretera per exigir solucions. Es concentren una vintena de persones de dos quarts de nou a dos quarts de deu del matí, i debaten sobre noves iniciatives per a garantir una mobilització constant. Des de l’APS-CUP han donat ple suport a les mobilitzacions i accions que es vulguin dur a terme, i s’anima a la autoorganització popular i a les decisions preses col·lectivament.

En els darrers anys, en el tram de la carretera N-340 comprès entre Cantallops i El Pago, en el municipi de Subirats, han tingut lloc múltiples accidents de trànsit. Aquests accidents, alguns d’ells mortals, són conseqüència dels creuaments dels vehicles en les diverses interseccions; per això, es reclamen accions immediates a les institucions.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres