Crisi del coronavirus

Calafell atura totes les obres públiques que realitzava al municipi

Les obres públiques actives en aquests moments eren les de la vorera nord del Passeig Marítim al nucli de Segur i les de la nova il·luminació del Castell de la Santa Creu

Redacció Calafell 24-03-2020 9:46 Lectures 1178

Arxivat a:

Calafell atura totes les obres públiques que realitzava al municipi. Ajuntament de Calafell

Calafell atura totes les obres públiques que realitzava al municipi. Ajuntament de Calafell

L’Ajuntament ha decretat l’aturada temporal de totes les obres públiques que realitzava al municipi, mentre duri l’actual emergència sanitària i, en particular, l’estat d’alarma. Aquesta mesura forma part del segon decret aprovat per l’Ajuntament, el passat 20 de març, per fer front al Covid19.

Les obres públiques actives en aquests moments eren les de la vorera nord del Passeig Marítim al nucli de Segur i les de la nova il·luminació del Castell de la Santa Creu. Les del Castell han quedat completament aturades aquest dilluns. Les del Passeig trigaran unes 24-48 hores. Cal un marge perquè les zones de treball s’han deixar en condicions de seguretat per a les persones, el material i l’espai públic. En el cas concret del Passeig, en estar extraient aigua del nivell freàtic, cal deixar segellats els afloraments perquè no continuï sortint-ne cabal.

Aquesta decisió té l’objectiu de contribuir a la disminució de l’activitat al municipi, per combatre la propagació del coronavirus. Podrà prorrogar-se d’acord amb la situació epidemiològica i les ordres o recomanacions de les autoritats competents.

Recordem que tant la brigada municipal com les empreses contractistes de serveis municipals fan només treballs urgents i han suspès, fins a nova ordre, els treballs de manteniment programats no urgents.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres