Canvi Climàtic

Sant Pere de Ribes apagarà els llums dels edificis institucionals per l'Hora del Planeta

Enguany, la proposta és apagar la llum i des de els balcons o finestres dels domicilis llançar en codi morse el missatge “Apaga el llum. Tot anirà bé” utilitzant la llanterna del telèfon mòbil

Redacció Sant Pere de Ribes 25-03-2020 16:12 Lectures 1011
Sant Pere de Ribes apagarà els llums dels edificis institucionals per l'Hora del Planeta. Ajt Sant Pere de Ribes

Sant Pere de Ribes apagarà els llums dels edificis institucionals per l'Hora del Planeta. Ajt Sant Pere de Ribes

Com ja és habitual, l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes se sumarà a la campanya “L’Hora del Planeta” aquest dissabte dia 28 de març amb l’apagada de llums durant una hora de les façanes de l’edifici institucional de la Vinya d’en Petaca, la Casa de la Vila i l’ermita de Sant Pau.

L’Hora del Planeta és una iniciativa a nivell mundial de l’organització WWF (World Wildlife Fund) que convida a empreses, ajuntaments, organitzacions i a la ciutadania en general a apagar simbòlicament les llums dels domicilis, edificis i elements patrimonials, aquest dissabte de 20.30h a 21.30h, per conscienciar sobre el canvi climàtic i la pèrdua de diversitat. La iniciativa és oberta a tothom qui hi vulgui participar.

Enguany, la proposta és apagar la llum i des de els balcons o finestres dels domicilis llançar en codi morse el missatge “Apaga la luz. Todo irá bien” utilitzant la llanterna del telèfon mòbil o qualsevol altra que es tingui a casa. Per a obtenir el codi morse i més informació podeu consultar el lloc web “L’Hora del Planeta”. (https://www.horadelplaneta.es)

Els municipis tenen una gran responsabilitat en la disminució de les emissions de gas d’efecte hivernacle per tal de frenar la pèrdua de biodiversitat.  Per aquest motiu l’Ajuntament treballa en la disminució del consum energètic, la mobilitat sostenible i en accions de sensibilització ciutadana.  

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres