Alerta sanitària

Sitges tanca totes les platges i cales del municipi

Actualment Sitges compta amb 11 persones confirmades de coronavirus

Redacció Sitges 26-03-2020 16:08 Lectures 617

Arxivat a:

Sitges tanca totes les platges i cales del municipi. Ajuntament de Sitges

Sitges tanca totes les platges i cales del municipi. Ajuntament de Sitges

L’Ajuntament de Sitges ha ordenat tancar les platges del municipi com a mesura de prevenció contra el coronavirus i mentre duri l’estat d’alarma. La mesura s’ha dut a terme des de la platja de Les Botigues fins a la riera de Ribes.

Aquesta actuació se suma a les mesures desenvolupades per l’Ajuntament per evitar aglomeracions de gent i nous contagis per coronavirus. També es troben tancats, els parcs infantils i les zones habilitades per a gossos.

No obstant, l’Ajuntament recorda que la millor manera d’evitar la propagació del virus, és evitar la mobilitat i complir amb el confinament.

Actualment Sitges té un total d’11 persones confirmades de coronavirus SARS-Cov-2, segons el departament de Salut. El mateix departament ha fet públiques les darreres dades de contagis a Catalunya. S’han confirmat 1.655 positius nous de coronavirus, cosa que eleva la xifra total a 11.592. Del total de casos acumulats, fins ara han mort amb la Covid-19 un total de 672 persones. Pel que fa al nombre total d’afectats pel coronavirus a Catalunya, un total de 1.021 persones estan greus. A més, del nombre total d’afectats arreu del país, 1.996 són professionals sanitaris.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres