Taula del Tercer Sector

Les associacions animalistes de Sitges s’organitzen per alimentar els gats de les colònies

Tres grups de cinc voluntaris cadascun s’encarreguen, en coordinació amb l’Ajuntament, d’alimentar i controlar les colònies de gats de Sitges durant el confinament

Redacció Sitges 03-04-2020 11:14 Lectures 2202

La Taula del Tercer Sector, juntament amb entitats animalistes i l’Ajuntament de Sitges, han organitzat un sistema d’alimentació i control a les colònies de gats mentre duri el confinament.

La cura i gestió de les colònies de gats que hi ha a Sitges s’havia vist alterada a causa de la declaració de l’estat d’alarma i les restriccions en la mobilitat, que afectaven els voluntaris. Per tal de donar resposta durant el confinament a les necessitats dels gats que viuen al carrer, el Comitè d'actuació COVID 19, juntament amb la Taula del Tercer Sector, han redactat un protocol que permet que un grup de voluntaris pugui seguir alimentant els animals.

El protocol estableix una organització en tres grups de cinc voluntaris cadascun, que s’encarregaran, de forma individual, d’alimentar les colònies complint amb totes les mesures de seguretat establertes.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres