Desescalada del confinament

El Vendrell tanca diversos carrers al trànsit per ampliar les distàncies de seguretat del desconfinament

Es tallarà el pas des del Pont de França cap al Portal del Pardo i uns trams de carrers entre els jutjats i el club de tennis

El Vendrell tanca diversos carrers al trànsit per ampliar les distàncies de seguretat del desconfinament. Ajuntament del Vendrell

El Vendrell tanca diversos carrers al trànsit per ampliar les distàncies de seguretat del desconfinament. Ajuntament del Vendrell

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

En el context de la fase 1 del procés de desescalada del confinament per la Covid-19, en breu l’Ajuntament del Vendrell començarà a activar les primeres mesures per garantir el distanciament social a la via pública, ja que la seguretat sanitària de la ciutadania és una prioritat.

Les primeres mesures que s’activaran a partir de la setmana del 18 de maig són al nucli del Vendrell, a l’est de la Riera de la Bisbal. Es restingirà el trànsit motoritzat (excepte veïns) al carrer de les Quatre Fonts: es tallarà el pas des del Pont de França cap al Portal del Pardo. Només es permetrà el pas des del c/ Muralla en direcció c/ Om, i es restringirà l’accés al c/ Nou només per als veïns, els quals sí que tindran autoritzat el pas pel c/ Quatre Fonts per sortir en sentit cap a la Riera de la Bisbal o cap al c/ Om.

Aquesta actuació, que amplia els carrers de prioritat per a vianants del centre històric, està recollida al Pla de Mobilitat del Vendrell. Igualment, a la reunió del Consell Territorial de Mobilitat del passat dia 6 de novembre es va informar de la sol·licitud per part de l’Ajuntament d’una subvenció del Pla Únic de Serveis i Obres de Catalunya (PUOSC) per a la reordenació i millora del carrer de les Quatre Fonts, així com del carrer de l’Om (entre el c/ Quatre Fonts i el c/ Cometa), amb la renovació total dels paviments, dels serveis urbans, de la senyalització i del mobiliari urbà. Així doncs, aquesta restricció de circulació vol servir, a més, per pacificar la circulació en aquest punt neuràlgic del nucli del Vendrell en previsió de la propera remodelació completa d’aquest espai.

A més, al nucli del Vendrell, a la meitat oest de la Riera de la Bisbal, es tancaran uns trams de carrers entre els Jutjats i les instal·lacions del Complex Esportiu Club Tennis El Vendrell, amb l’objectiu d’oferir una àmplia zona d’esbarjo per a les famílies de la zona.

Pel que fa a les voreres en obres de la carretera del Doctor Robert s’incorporaran amb senyalització horitzontal sentits preferents de circulació per als vianants.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local