Mas Granell

Olèrdola reasfalta el camí entre Daltmar i Moja

L’Ajuntament d’Olèrdola preveu continuar durant aquest 2020 amb més intervencions de millora de vies de titularitat municipal

Redacció Olèrdola 15-05-2020 19:41 Lectures 2160

Arxivat a:

Olèrdola reasfalta el camí entre Daltmar i Moja. Ajuntament d'Olèrdola

Olèrdola reasfalta el camí entre Daltmar i Moja. Ajuntament d'Olèrdola

Durant aquest dimecres una empresa especialitzada contractada per l’Ajuntament d’Olèrdola ha realitzat obres de millora del ferm  al camí de Moja a Daltmar i al carrer Sindicat de Moja. Al camí de Moja a Daltmar s’ha procedit a fer el reasfaltat del revolt de Mas Granell, un punt on s’han acumulat accidents amb sortida de vehicles de la via en els darrers mesos. Al carrer Sindicat de Moja s’ha raesfaltat el tram  de davant del consultori mèdic i del Centre Cívic La Xarxa, així com el tram en què el carrer Sindicat conflueix amb el carrer Montserrat.

L’Ajuntament d’Olèrdola preveu continuar durant aquest 2020 amb més intervencions de millora de vies de titularitat municipal, incloent l’eix Rossend Montané des del camí de Daltmar fins a Sant Pere Molanta.

Olèrdola reasfalta el camí entre Daltmar i Moja Olèrdola reasfalta el camí entre Daltmar i Moja
Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres