Reurbanització

Tallada la circulació per sota el pont de la via del tren a Cubelles per unes obres

Amb motiu de les obres per evitar els sobreeiximents al riu, el trànsit quedarà alterat provisionalment a la confluència entre el passeig Fluvial, l’avinguda Onze de Setembre i el carrer Lleida

Redacció Cubelles 21-05-2020 13:22 Lectures 2029
Tallada la circulació per sota el pont de la via del tren a Cubelles per unes obres. Ajuntament de Cubelles

Tallada la circulació per sota el pont de la via del tren a Cubelles per unes obres. Ajuntament de Cubelles

La circulació de vehicles pel pont que connecta l’avinguda de la Riera amb el passeig Fluvial, just per sota la via del tren, ha quedat tallada provisionalment aquest dijous 21 de maig a causa de les obres que s’estan duent a terme per reduir els sobreeiximents al Foix i acabar així amb l’abocament d’aigües brutes al riu. L’afectació abraça la confluència del passeig Fluvial, l’avinguda Onze de Setembre i el carrer Lleida i es preveu que s’allargui al voltant d’una setmana.

Des de la Policia local de Cubelles es recomana a tots els conductors que utilitzin com a via alternativa l’accés des del pont del carrer Arles de Tec o, en el seu defecte, pel del carrer Vallespir, que connecta la carretera C-31 amb el polígon de les Salines.    

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres