Desescalada del confinament

Sitges amplia espai per als vianants al passeig de Les Botigues i crea un nou carril bici

L’actuació al passeig de Les Botigues suposa la substitució dels aparcaments al carril del cantó de mar per destinar-lo a un carril bici que donarà continuïtat al ja existent a la zona

Sitges amplia espai per als vianants al passeig de Les Botigues i crea un nou carril bici. Ajuntament de Sitges

Sitges amplia espai per als vianants al passeig de Les Botigues i crea un nou carril bici. Ajuntament de Sitges

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L’Ajuntament de Sitges ha començat avui dilluns els treballs per habilitar un nou carril bici al passeig de Les Botigues, una actuació que té com a objectiu millorar la mobilitat de la zona i garantir que es puguin complir les mesures de seguretat durant la desescalada.

El nou carril bici s’habilitarà a l’espai que actualment ocupen els aparcaments de zona blava més propers al mar, que quedaran eliminats temporalment, i d’aquesta manera es donarà continuïtat al carril bici que recorre el passeig a la zona del terme municipal de Castelldefels.

El regidor de Mobilitat, Jaume Monasterio, ha explicat que “la creació d’aquest carril bici al passeig de Les Botigues suposa ampliar l’espai per als vianants i dedicar un nou espai als ciclistes, cosa que permetrà que tots puguin moure’s amb més llibertat i mantenint les distàncies de seguretat”. Jaume Monasterio ha remarcat que actualment, i en el marc de la desescalada, “la prioritat per a l’Ajuntament és facilitar la mobilitat de les persones i garantir-ne la seva seguretat, cosa que ens ha suposat l’eliminació temporal dels aparcaments”.

Els treballs d’adequació es duran a terme al llarg d’aquesta setmana i suposaran també la rehabilitació d’alguns punts del paviment del nou carril bici.


Les Botigues entra en la Fase 1 de la desescalada

Els treballs coincideixen amb l’entrada de Les Botigues de Sitges a la fase 1 de la desescalada. Malgrat la resta del municipi de Sitges va entrar en aquesta fase dilluns passat, Les Botigues no ho va poder fer ja que forma part de la regió sanitària de Castelldefels.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local