Desescalada del confinament

Aquest dilluns 1 de juny entra en funcionament la deixalleria mòbil de Vilanova

Amb la posada en marxa de la deixalleria mòbil es recupera la totalitat del servei de recollida de residus i neteja viària

Aquest dilluns 1 de juny entra en funcionament la deixalleria mòbil de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Aquest dilluns 1 de juny entra en funcionament la deixalleria mòbil de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Aquest dilluns 1 de juny es reactiva el servei de deixalleria mòbil a la ciutat, que havia quedat suspès des de la declaració de l'estat d'alarma el passat 14 de març. La regidora de Via Pública, Marta Jofra, ha destacat que “amb la reobertura de la deixalleria mòbil, recuperem la totalitat del servei de recollida de residus i neteja viària de la ciutat”. També ha volgut recordar la importància de fer-ne ús respectant les mesures de seguretat, amb la distància de dos mestre entre usuaris i l'ús de mascareta. “A més, des d'aquesta setmana, a la web municipal, hi ha l'opció de consultar un mapa interactiu amb totes les ubicacions i horaris del servei, una eina molt visual que permet escollir el millor dia i hora per utilitza-la”, ha anunciat la regidora, que ha volgut destacar una vegada més “la importància del reciclatge i la recollida selectiva a la nostra ciutat”.

El calendari els horaris de recollida es poden consultar aquí

A la deixalleria mòbil s'hi poden portar petits electrodomèstics, olis vegetals, fluorescents, làmpades i piles, esprais, pintures, vernissos i dissolvents, productes fitosanitaris i radiografies.

Recollida concertada de mobles i restes de poda

Pel que fa a la recollida gratuïta de mobles, endimaris i roba, es recomana utilitzar el servei de recollida concertada trucant al 900 102 630 per concretar dia i lloc de recollida.

En el cas dels contenidors de fracció vegetal, que serveixen per a la recollida de restes poda i esporga dels jardins, l'Ajuntament els retirarà al llarg de la setmana vinent. En el seu lloc, hi haurà servei de recollida domiciliària gratuïta, trucant al mateix telèfon gratuït per concertar la recollida.

El motiu és que part de la ciutadania no feia un ús correcte d'aquests serveis, amb abocaments que no eren propis.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local