Fase 2 del desconfinament

Es recupera la mobilitat entre l'Alt Penedès, el Garraf, Barcelona i l'àrea metropolitana, segons Protecció Civil

Diversos municipis de la zona informen que les dues comarques s'integren a la regió sanitària metropolitana

ACN Vilanova i la Geltrú 08-06-2020 15:27 Lectures 2013
Es recupera la mobilitat entre l'Alt Penedès, el Garraf, Barcelona i l'àrea metropolitana, segons Protecció Civil. EIX

Es recupera la mobilitat entre l'Alt Penedès, el Garraf, Barcelona i l'àrea metropolitana, segons Protecció Civil. EIX

La mobilitat entre l'Alt Penedès, el Garraf, Barcelona i l'àrea metropolitana ja està permesa des d'aquesta mitjanit, segons ha informat Protecció Civil a través de Twitter. Segons el tuit, Garraf i Alt Penedès han quedat integrats "a efectes de mobilitat" amb la regió sanitària de Barcelona des d'aquesta mitjanit. Des fet, des d'aquest dilluns, totes aquestes àrees es troben en la mateixa fase de desescalada, la fase 2. La mobilitat, però, no havia estat permesa entre aquestes zones quan havien coincidit en fase 1. Diversos municipis de la zona, com el de Vilanova i la Geltrú o Vilafranca del Penedès, han informat que el Garraf i l'Alt Penedès s'integren a partir d'ara en la regió sanitària de Barcelona i l'àrea metropolitana. El Departament de Salut va separar fa unes setmanes el Garraf i l'Alt Penedès de la regió sanitària metropolitana sud per accelerar el seu pas a la fase 1, ja que l'impacte de l'epidèmia de la covid-19 era menor.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No